Digitaalista osaamista yritysten tarpeisiin - Hämeen ammattikorkeakoulu
Digitaalista osaamista yritysten tarpeisiin

Digitaalista osaamista yritysten tarpeisiin

06.02.2020 08:01

Hämeen ammattikorkeakoulu on mukana kansainvälisessä iCOINS -hankkeessa, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta Industry 4.0 -periaatteista PK-sektorilla, sekä kehittää ammatillisten opettajien ja kouluttajien osaamista.

Array

Industry 4.0 nimenä kuvaa ensisijaisesti neljännen teollisen ajan vallankumouksen tuomaa murrosta, jota digitalisaation esiinmarssi aiheuttaa koko yhteiskunnassa, ei pelkästään teollisuuden rakenteiden murrosta valmistavassa teollisuudessa.

iCOINS on suunnattu PK- yritysten ja työntekijöiden kehittämiseen ”Industry 4.0” -teemojen alueilla, käytännön yhteisössä oppimis- ja koulutusprosessissa.

Hankkeessa on tunnistettu yhteisiä PK-yritysten tulevaisuuden osaamistarpeita, joiden perusteella on määritelty yhteiset oppimistulokset sekä työkalut ja toimintaperiaatteet.

iCOINS -hanketoimijat kokoontuvat 6.-7.2. Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa, jossa järjestetään hankkeen kolmas tapaaminen. Toimijoita on hankkeessa viidestä eri maasta: Turkista, Suomesta, Espanjasta, Italiasta ja Sveitsistä. Turkki toimii hankkeen hallinnoijan roolissa.

Lisätietoja: Heikki Ruohomaa Tutkimuspäällikkö, HAMK Smart -tutkimusyksikkö. P. 040 580 0286