Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin on alkanut 2.1.2020 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin on alkanut 2.1.2020

Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin on alkanut 2.1.2020

02.01.2020 09:50

Haku ammatillisiin opettajankoulutuksiin on alkanut 2.1. klo 8.00 osoitteessa opintopolku.fi. Hakuaika päättyy torstaina 23.1. klo 15.00. HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa ammatillista opettajankoulutusta, erityisopettajankoulutusta ja opinto-ohjaajankoulutusta. 

Ammatillinen opettajankoulutus

Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa monimuoto-opiskeluna tai verkko-opiskeluna. Monimuoto-opiskelua toteutetaan Hämeenlinnan lisäksi Espoossa, Lahdessa ja Turussa. Lisäksi opinnot voi tehdä englanninkielellä ja tekniikan alojen opetukseen suuntautuen.

Tarjolla on 10 kuukauden sekä 13 ja 16 kuukauden ryhmiä. Lyhyemmät 10 kk:n ryhmät ovat tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet kasvatustieteelliset perusopinnot. Ohjelmat eivät siten sisällä kasvatustieteellisiä perusopintoja ja opintojen laajuus on 47 opintopistettä. Pidemmät toteutusryhmät, 13 kk ja 16 kk, on tarkoitettu puolestaan opiskelijoille, jotka suorittavat kasvatustieteelliset perusopinnot osana opettajankoulutusta.

Opinnot alkavat touko- tai elokuussa 2020.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus

Ammatillinen erityisopettajankoulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja opinnot voi tehdä työn ohessa opiskellen. Tarjolla on 13 kuukauden ryhmä, jossa opiskelu on yksilöllistä ja joustavaa. Suurin osa lähipäivistä toteutuu Hämeenlinnassa. Opinnot alkavat toukokuussa 2020.

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa opiskellen joustavalla tavalla joko Hämeenlinnan ryhmässä, jossa on mahdollista osallistua työ-/ohjauspajapäiviin myös verkon kautta tai pääkaupunkiseudun ryhmässä. Opintojen kesto määrittyy aikaisemman osaamisen ja henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman perusteella. Opinnot alkavat toukokuussa 2020.

Lue lisää koulutuksistamme osoitteessa www.hamk.fi/aokk