Hämäläisten suosikkikohteita ryhdytään keräämään Local Tips -blogiin - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hämäläisten suosikkikohteita ryhdytään keräämään Local Tips -blogiin
grillipaikka

Hämäläisten suosikkikohteita ryhdytään keräämään Local Tips -blogiin

06.05.2020 15:55

Lempipaikkojen suositukset toimivat vinkkeinä muille asukkaille ja matkailijoille.

Array

Hämeessä on hurmaavia paikkoja, kauniita maisemia ja iloista palvelua. Kaikkiin paikkoihin turistit eivät välttämättä löydä. Tilanteen parantamiseksi maakunnan matkailuun keskittyvälle Visit Häme -nettisivustolle lähdetään keräämään paikallisten vinkkejä kohteista, joihin kannattaa poiketa. Paikallisten vinkkien keräys on osa Western Lakeland Kanta-Häme -hanketta, joka on Hämeen ammattikorkeakoulun, Euroopan aluekehitysrahaston, Hämeen liiton ja maakunnan kuntien yhteinen hanke.

Korona vaikuttaa matkailukettään ja tulevana kesänä kotimaan matkailu ja lähimatkailu tulevat kasvattamaan suosiotaan. Museot ja ravintolat avaavat oviaan kesäkuun alusta lähtien. Vinkkaamalla kohteista ja hyvistä palveluista tuetaan oman kotiseudun yrityksiä.

Oma vinkki ja suosikkipaikka voi olla luontokohde, maisema, kahvila, ravintola, maatila, kauppa, historiallinen kohde tai joku muu mielenkiintoinen juttu. Tavoitteena löytää hämäläisten omia suosituksia. Vinkit koostetaan blogiin Visit Häme -sivuille ja vinkkejä lisätään sivuille sitä mukaan, kun niitä tulee. Vinkkejä voi myös jokainen jakaa itse sosiaalisessa mediassa #localtipshäme #visithame.

Kohteiden keräyslomake ja matkailutiimin omat vinkit löytyvät Visit Häme -sivujen Local Tips -blogista.

Lisätietoja:

Outi Mertamo
projektipäällikkö
HAMK Smart -tutkimusyksikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu
050 351 5799 
outi.mertamo@hamk.fi