HAMK varmistamassa kansainvälisten opiskelijoiden turvallista maahantuloa  - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK varmistamassa kansainvälisten opiskelijoiden turvallista maahantuloa 

HAMK varmistamassa kansainvälisten opiskelijoiden turvallista maahantuloa 

14.08.2020 15:04

Hämeen ammattikorkeakoulun kampuksille saapuu lähiaikoina kansainvälisiä opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Saapuvat opiskelijat ovat vaihto-opiskelijoita sekä kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita.

HAMKin henkilökunta on ottanut yhteyttä ulkomailta saapuviin opiskelijoihinJos opiskelija saapuu riskimaasta, hän jää joko omaehtoiseen tai viranomaisten määräämään pakolliseen karanteeniin ennen opintojen aloittamista kampuksella. 

HAMK tukee karanteenissa olevia kansainvälisiä opiskelijoita. Ensi kertaa maahan saapuville, omaehtoiseen tai pakolliseen karanteeniin joutuville opiskelijoille järjestetään asuntoihin valmiiksi tarvittavat varusteet, jotta he voivat olla karanteenissa omissa asunnoissaan. Opintonsa aloittaville opiskelijoille järjestään myös lentokentältä suora kuljetus opiskelija-asunnoille. 

HAMK toimii hyvässä yhteistyössä alueen terveydenhoitoviranomaisten kanssa ja pyrkii varmistamaan, että kaikki opiskelijat voivat aloittaa opintonsa mahdollisimman turvallisesti. HAMKin kansainväliset ohjelmat alkavat elokuun lopussa joko kokonaan verkossa tai hybriditoteutuksena, jolloin osa opiskelijoista opiskelee normaalisti kampuksella ja osa osallistuu opetukseen etänä verkon välityksellä.  

Lisätiedot: 

Kati Heikkinen, 
Kansainvälisten asioiden päällikkö
Puh. +358 50 517 1581

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU