HAMKin jatkuvan oppimisen tarjonta organisoitiin uudelleen – HAMK Up sisältää myös yliopisto-opintoja - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin jatkuvan oppimisen tarjonta organisoitiin uudelleen – HAMK Up sisältää myös yliopisto-opintoja
HAMK Up mainos

HAMKin jatkuvan oppimisen tarjonta organisoitiin uudelleen – HAMK Up sisältää myös yliopisto-opintoja

20.10.2020 08:55

Aiemmin erillään toimineet HAMKin täydennyskoulutus, avoin ammattikorkeakoulutus ja Hämeen kesäyliopiston koulutukset on koottu HAMK Up -kokonaisuudeksi. Uudistus laajentaa HAMKin lisä- ja täydennyskoulutuksen tarjontaa, sillä mukana on nyt myös yliopisto-opintoja. Myös verkkototeutusten määrä kasvaa, minkä ansiosta koulutuksia voi suorittaa mistä päin Suomea tahansa.

Array

Hämeen ammattikorkeakoulun uusi HAMK Up – Jatkuva oppiminen -kokonaisuus tuo yhteen osoitteeseen kattavan valikoiman sekä ammattikorkeakoulu- että yliopistotason opintoja. Uudistuksen myötä koulutusvalikoima monipuolistuu ja myös täysin uusia koulutuksia on tulossa. Esimerkiksi kaikille sopivat kestävän kehityksen (2 op) opinnot alkavat verkkototeutuksena tammikuussa.

”Tarjonnastamme löytyy koulutuspolku lähes jokaiselle. En käytä termiä vauvasta vaariin, mutta sanon ipanoista varttuneempaan väkeen. Oikeastaan vain ammattikorkeakoulun tutkinnot ja ammatilliset opettajakoulutukset rajautuvat pois, kaikki muu tarjonta löytyy HAMK Upin alta”, kertoo HAMK Upin johtaja Juha-Pekka Liljander.

Hämeen kesäyliopiston kautta tulevat Lasten korkeakoulu ja Ikääntyvien yliopisto, HAMKista erikoistumiskoulutukset ja korkeakouludiplomit. Lisäksi sekä kesäyliopistolla että HAMKilla on vahva täydennyskoulutustarjonta, mutta hieman eri aloilta. HAMKin avoin AMK ja kesäyliopiston avoimen yliopiston tarjonta luovat niin ikään monipuolisen koulutuspaletin.

HAMK Up on Hämeen ammattikorkeakoulun vastaus elinikäisen oppimisen haasteeseen.

”Yhteiskunta ja työelämä muuttuvat valtavaa vauhtia koko ajan. Monen työ vaatii jatkuvaa tietojen päivittämistä ja uuden oppimista, jotta pysyy ajassa kiinni. HAMK Up ei ole kuitenkaan pelkästään työssäkäyville ammattilaisille tarkoitettu, vaan tarjonnastamme löytyy sisältöjä, joita voi opiskella ihan omaksi iloksi ja mielen virkistykseksi”, kiteyttää Liljander.

HAMK Up palvelee myös yrityksiä ja yhteisöjä.

”Mikäli koulutustarjonnasta ei löydy yrityksen tarpeeseen sopivaa koulutusta, pystymme tekemään myös yrityskohtaisia toteutuksia monilta eri aloilta”, Liljander lupaa.

Hämeen kesäyliopiston toiminta siirtyi vuoden alussa Hämeen ammattikorkeakoulun alaisuuteen, jolloin HAMK Up on luonteva jatkumo yhteistyölle ja hyödyttää sekä HAMKin että kesäyliopiston opiskelijoita.

Lisätiedot

Juha-Pekka Liljander
johtaja, HAMK Up
puh. 045 6010526
juha-pekka.liljander@hamk.fi

HAMK Up -verkkosivut