HAMKin kirjasto palvelee verkossa 17.3.2020 alkaen - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin kirjasto palvelee verkossa 17.3.2020 alkaen

HAMKin kirjasto palvelee verkossa 17.3.2020 alkaen

16.03.2020 14:35

HAMKin kirjasto aukeaa palvelemaan myös kampuksilla viikosta 35 alkaen, lue lisää tiedotteestamme: https://www.hamk.fi/2020/hamkin-kirjasto-palvelee-poikkeusaukioloin-1-moduulin-ajan/

Tiedote päivitetty 18.8.2020. (Aukioloajat)

Kirjastojen omatoimikäyttö alkaa ma 10.8. Toivomme aktiivista ja vilkasta etäkirjastopalveluiden käyttöä. Jos pienikin asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät tiedotteen lopusta.

Syyslukukauden aukiolot

HAMKin kirjasto aukeaa palvelemaan myös kampuksilla viikosta 35 alkaen, lue lisää tiedotteestamme: https://www.hamk.fi/2020/hamkin-kirjasto-palvelee-poikkeusaukioloin-1-moduulin-ajan/

Opiskelussa tarvittavien kirjojen saatavuus

Päivitetty 24.4.2020: Uusia tiedonhaun verkkoaineistoja on otettu HAMKissa käyttöön kevääksi 2020.

Jos et saa käyttöösi opintojaksolla tai opinnäytetyön teossa tarvittavaa painettua kirjaa, ota yhteyttä kirjaston aineistotiimiin: kirjasto.aineistot@hamk.fi. Me selvitämme, onko sama teos saatavissa e-kirjana. Jos näin ei ole, autamme sinua löytämään soveltuvia vaihtoehtoja.

Tiedonhaun ohjaus

Opinnäytetyöntekijöille suunnatut alakohtaiset tiedonhaun työpajat järjestetään normaalin aikataulun mukaisesti.

Lainojen eräpäivät

Lainojen eräpäiviä on pidennetty niin, että kun uusit lainasi, eräpäiväksi tulee 1.9.2020.

Lainojen uusiminen

Uusimiskertojen määrää on toistaiseksi lisätty. Opiskelijat ja HAMKin ulkopuoliset asiakkaat pääsevät uusimaan lainat 10 kertaa. Henkilökunnalla uusimiskertojen määrä on 20. Uusiminen onnistuu kirjautumalla HAMKin Finnaan ja liittämällä kirjastokortin tiedot omiin tietoihin. Lainat näkyvät tämän jälkeen listattuna omissa tiedoissa. Opiskelijoiden ja henkilökunnan on mahdollista uusia lainat myös HAMK Appin kautta.

Kirjojen lainaaminen / varausten tekeminen

Varausten tekeminen on mahdollista HAMK Finnassa. Varausten nouto onnistuu omatoimisesti, kun omatoimikirjastopalvelumme avataan ma 10.8. Tarvitset kulkukortin päästäksesi kirjastoon ja kirjastokortin lainataksesi aineistoa.

Peruthan varauksesi, jos et sitä enää tarvitse.

Kirjojen palautukset

  • Voit palauttaa kirjoja Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen D-rakennuksen (eli ruokalan) oven ulkopuolella olevaan kirjaston ulkopalautuslaatikkoon. Huomaathan, että laatikkoon ei mahdu isoa pinoa kirjoja. Ethän jätä kirjoja laatikon ulkopuolelle.
  • Palautuslaatikkoa tyhjennetään säännöllisesti.
  • Palautuslaatikkoon jätetyt kirjat kirjautuvat pois lainatiedoistasi heti, kun ne on käsitelty kirjastojärjestelmässä.
  • Muilla kampuksilla ei valitettavasti ole ulkopalautuslaatikkoa.
  • HAMKin henkilökunta, jolla on kulkuoikeus kampuksille, voi palauttaa kirjoja myös rakennusten sisällä kirjastojen ovilla oleviin palautuslaatikoihin.

Maksut

Kirjastojen kiinniolon ajalta ei asiakkailta peritä myöhästymismaksuja. 17.3. asti kertyneet maksut on kuitenkin maksettava normaalisti HAMKin Finnassa. Muista uusia lainasi mahdollisuuksien mukaan.

Omatoimikirjasto avataan 10.8.

Opiskelijat ja henkilökunta pääsevät käyttämään kirjastoa omatoimisesta, tarkemmat ohjeet omatoimikirjaston käyttöön löytyvät verkkosivuiltamme

Kaukopalvelu

Kaukopalvelu palvelee normaalisti ja varausten tekeminen on mahdollista HAMK Finnassa. Ota yhteyttä: kirjasto.kaukopalvelu@hamk.fi.

 

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

– HAMKin kirjaston väki

Tavoitat meidät

Asiakaspalvelu arkisin ma-to 9-17 sekä pe 10-16: hamk.kirjasto@hamk.fi, puh. 03 6464700 ja chat

Aineistot: kirjasto.aineistot@hamk.fi

Julkaisurekisteri: julkaisurekisteri@hamk.fi

Kaukopalvelu: kirjasto.kaukopalvelu@hamk.fi

Opetus: kirjasto.opetus@hamk.fi

TKI-tuki: kirjasto.tki-tuki@hamk.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU