HAMKin Kirjaston palvelut elokuussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin Kirjaston palvelut elokuussa

HAMKin Kirjaston palvelut elokuussa

04.08.2020 11:56

Kirjaston henkilökunta on palannut töihin kesätauolta. Kirjasto palvelee elokuun alkupuolen  etänä.

Omatoimikirjasto avataan opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön ma 10.8.

Kirjaston asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse (03) 646 4700, sähköpostitse hamk.kirjasto(at)hamk.fi sekä chatissa ma-to 9-17, pe 10-16. Jos pienikin asia mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä. 

HAMK Finna https://hamk.finna.fi/ ja e-aineistot ovat käytössäsi normaalisti HAMKin tunnuksilla. Varausten tekeminen painettuun aineistoon on mahdollista HAMK Finnassa. Huomioithan varausta tehdessäsi, että varaus kohdistuu kampuksen hyllyssä olevaan aineistoon, varausten kuljetusta kampukselta toiselle ei vielä voida järjestää. 

Kirjaston omatoimikäyttö avautuu maanantaista 10.8. alkaen, jolloin kampuksilla onnistuu lainata ja palauttaa aineistoa sekä noutaa hyllyvarauksia itsenäisesti käyttäen lainaus-palautusautomaatteja.  Kirjaston ovesta pääsee sisään aktivoidulla kulkukortilla (sakkoja on alle 10€ ja HAMK kirjastokortti on voimassa). Muista ottaa mukaan kirjastokorttisi, löydät sen myös digitaalisena HAMK Finnasta tai HAMK Appista. Lisätietoa omatoimikirjaston käytöstä löydät verkkosivuiltamme: https://www.hamk.fi/kirjasto-ja-tietopalvelut/lainaa-uusi-varaa/#omatoimikirjasto

Huomioimme aukioloissamme ja toiminnassamme koronavirustilanteessa annetun ohjeistuksen ja mahdollisen toisen aallon tulemisen. Seuraathan aktiivisesti tiedotustamme HAMK Finnassa https://hamk.finna.fi/ tai kirjaston verkkosivujen https://www.hamk.fi/kirjasto-ja-tietopalvelut/ kautta.  

Kirjaston päivittyvän poikkeustiedotteen löydät oheisesta linkistä: https://www.hamk.fi/2020/hamkin-kirjasto-palvelee-toistaiseksi-vain-verkossa-17-3-2020-alkaen/ 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU