HAMKin lukuvuosi käynnistyy vaiheittain - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin lukuvuosi käynnistyy vaiheittain
käsidesi käytävällä

HAMKin lukuvuosi käynnistyy vaiheittain

05.08.2020 08:35

Hämeen ammattikorkeakoulussa seurataan aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä. HAMK pyrkii omilla toimillaan edelleen hidastamaan taudin mahdollista toista aaltoa välttämällä kampusten ruuhkautumista ja tarpeetonta liikkumista ja matkustamista.

Array

Ensimmäisen moduulin (24.8.–23.10.2020) aikana täysipainoisesti kampuksella lähiopetuksessa ovat ainoastaan aloittavat opiskelijat. Tällä halutaan varmistaa uusien opiskelijoiden ryhmäytyminen, mahdollisuudet tavata uusia opiskelijakollegoita ja opettajia sekä ohjattu opintojen aloitus.

Toisen, kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat aloittavat opintonsa hybridimallilla. Lähiopetus voi alkaa esim. laboraatioina, moduuliprojekteina ja erilaisina pienryhminä. Myös lähiluentoja on mahdollista toteuttaa, mikäli ne voidaan järjestää noudattaen turvaväliohjeistusta. Täysipainoinen lähiopetus alkaa toisesta moduulista, joka alkaa 26.10.2020.

Henkilöstön osalta etätyösuositus on poistunut, mutta fyysisten kontaktien määrää rajataan mahdollisimman pieneksi. Kokoukset, seminaarit ja yleisötapahtumat järjestetään edelleen ensisijaisesti etäyhteyksin.

Matkustamista ei suositella. Mikäli se on välttämätöntä, on noudatettava erityistä varovaisuutta ja seurattava viranomaisten ohjeistusta.

Flunssaoireisena ei saa saapua kampukselle. Jokainen on omalta osaltaan vastuussa hyvän hygienian noudattamisesta.