Hull Executive MBA -koulutus käynnistyi HAMKissa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hull Executive MBA -koulutus käynnistyi HAMKissa
Kuva Hull University Business Schoolin sisäänkäynnistä

Hull Executive MBA -koulutus käynnistyi HAMKissa

04.06.2020 12:39

Tänään konkretisoitui brittiläisen Hullin yliopiston ja HAMKin yhteistyö, kun Executive MBA (EMBA) -koulutuksen ensimmäiset osallistujat aloittivat opintonsa. Hull EMBA johtaa kansainvälisesti tunnustettuun maisteritason tutkintoon. Johtajille ja johtotehtäviin tähtääville suunnattu koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa HAMKissa ja se kestää kaksi vuotta. Seuraava ryhmä aloittaa helmikuussa 2021.

Array

Hull EMBA vastaa nykypäivän nopeasti muuttuvan ja usein monimutkaisen toimintaympäristön vaatimuksiin. Sen ytimessä on kokonaisvaltainen tapa ajatella ja ratkoa ongelmia – miten tämä muuttaa johtamista sekä miten sen kautta opitaan paremmaksi ja tehokkaammaksi johtajaksi. Uudenlaisen lähestymistavan lisäksi ohjelma tarjoaa tuoreinta akateemista tietoa, monialaisen näkemyksen liiketoimintaan ja kansainvälisiä verkostoitumismahdollisuuksia.

Hull EMBA -ohjelmassa keskitytään seuraaviin kolmeen ydinideaan:

  • Vastuullinen johtaminen: Johtajan on tunnustettava vastuunsa ja täytettävä vastuu kyvykkäästi, eettisesti ja joustavasti.
  • Yhdistetty ajattelu: Organisaation kestävyys vaatii kestäviä liiketoiminnan ekosysteemejä sekä paikallisesti että globaalisti, jossa tunnistetaan ja otetaan huomioon useita syy-seuraussuhteita.
  • Kompleksisuus ja epävarmuus: Nopeasti muuttuvaa maailmaa ei voida ymmärtää täysin vanhojen ideoiden ja perinteisen ajattelun avulla; luova johtaminen mahdollistaa kompleksisuudesta ja epävarmuudesta johtuvien muutoksien hallintaa.

Koulutuksessa on kolme erikoistumispolkua:

  • General Management, jossa keskitytään johtamiseen yleisesti  
  • Health and Social Care Management, joka on räätälöity sosiaali- ja terveysalan johtamiseen
  • Technology Management, jossa keskitytään teknologialiiketoiminnan johtamiseen

Tutkinnon rakenne on suunniteltu niin, että se mahdollistaa opiskelun täysipäiväisen työn ohessa. Ensimmäisten 18 kk:aikana suoritetaan 60 op arvosta opintoja ja loput kuusi kuukautta on suunniteltu käytettäviksi gradun kirjoittamiseen (30 op). 

Hullin yliopistossa vastaavaa tutkintoa opiskellut Stacey Chaplin suosittelee lämpimästi näitä opintoja urakehitystä tavoitteleville sekä johtotehtäviin haluaville. Chaplin kehottaa jättämään turhan epäröinnin pois ja vain hyppäämään mukaan. 

Lisätietoa koulutuksesta www.hamk.fi/emba

Lisätietoja:
Marina Weck
Ohjelmapäällikkö
p. 050 3457 324
marina.weck@hamk.fi

Paula Turkki
Ohjelmakoordinaattori
p. 050 5642 028
paula.turkki@hamk.fi

Hullin yliopisto järjestää perjantaina 5.6.2020 kello 13:00-14:00 (Suomen aikaa) ilmaisen webinaarin, tarjotakseen maistiaisen Hull Executive MBA -koulutuksesta.

Webinaarin aihe: A Crystal Ball for Cybersecurity: Scoping the Landscape of Cybercriminality. Puhujana Dr. Dionysios Demetis

Saat osallistumislinkin webinaariin täyttämällä ilmoittautumislomakkeen

Esite

 

TERVETULOA!