Ilmoittautuminen avoimen AMKin opintoihin 2.–15.12.2020 – mukana ensimmäistä kertaa AOKK:n opintoja - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen avoimen AMKin opintoihin 2.–15.12.2020 – mukana ensimmäistä kertaa AOKK:n opintoja

Ilmoittautuminen avoimen AMKin opintoihin 2.–15.12.2020 – mukana ensimmäistä kertaa AOKK:n opintoja

27.11.2020 09:54

Ilmoittautuminen Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen AMKin opintoihin alkaa keskiviikkona 2.12. ja päättyy 15.12.2020. Täysin uusi opintojakso on Kestävä kehitys.nyt (2 op), jossa opiskellaan kestävän kehityksen perusteet. Tarjolla on nyt ensimmäistä kertaa myös ammatillisen opettajakorkeakoulun opintoja.

Array

Avoin AMK tarjoaa ensimmäistä kertaa opintojaksoja opettajakorkeakoulun opintotarjonnasta. Tammikuussa 2021 alkava Erityinen tuki (3 op) ja helmikuussa alkava Oppimisratkaisut ja opetusmenetelmät (6 op) toteutetaan verkko-opintoina. Opintoja on mahdollista hyväksilukea, mikäli tulee myöhemmin valituksi HAMKin ammatilliseen opettajankoulutukseen.

Täysin uutena HAMKin tarjonnassa on myös Kestävä kehitys.nyt (2 op) -opintojakso, joka toteutetaan verkossa. Opinnot alkavat tammikuussa, ja ne voi suorittaa omien aikataulujen mukaisesti toukokuun alkuun mennessä.

Opiskelu avoimessa AMKissa maksaa 15 €/opintopiste.
Katso avoimen AMKin koko opintotarjonta osoitteesta www.hamk.fi/avoin

Avoimen AMKin kautta tutkinto-opiskelijaksi – polkuopinnoilla ammattikorkeakouluun ilman pääsykokeita

Avoimen AMKin tarjoamien polkuopintojen kautta on mahdollista edetä AMK-tutkinto-opiskelijaksi ilman pääsykokeita. Opinnot ovat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opintoja, ja ne sopivat kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta.

Kevään 2021 polkuopintoihin ilmoittaudutaan 2.–15.12.2020 välisenä aikana. Polkuopintopaikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. AMK-polkuopintojen opintomaksu on 400 €.

Tutustu polkuopintotarjontaan osoitteessa www.hamk.fi/polkuopinnot