Ilmoittautuminen maksuttomiin koodausopintoihin on alkanut 3.8.2020 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen maksuttomiin koodausopintoihin on alkanut 3.8.2020

Ilmoittautuminen maksuttomiin koodausopintoihin on alkanut 3.8.2020

03.08.2020 11:56

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa maksuttomia AMKoodari-opintoja. Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa koodaamisesta kiinnostunut, korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoita lukuunottamatta.

AMKoodari-koulutus on hyvä startti koodaajan urasta haaveilevalle, lisäkoulutukseksi jo koodaamista osaavalle, uranvaihtajalle sekä yrityksen henkilökunnan koulutukseen. Monipuolisesta opintotarjonnasta voi valita itseä kiinnostavat opintokokonaisuudet tai yksittäiset opintojaksot.

HAMKin AMKoodari-opinnoissa on tarjolla sekä aivan aloittelijalle että hieman edistyneemmälle koodaajalle sopivia opintoja. Opintotarjontaa on suomeksi ja englanniksi. Kaikki syksyn 2020 opintojaksot järjestetään verkko-opintoina, joten ne sopivat hyvin myös työssäkäyville. Mahdolliset verkkoluennot järjestetään arki-iltaisin. 

Opinnoista saa todistuksen ja opintoja on mahdollista anoa hyväksiluettavaksi myöhemmin osana ammattikorkeakoulututkintoa.

Tutustu tarjontaan osoitteessa www.hamk.fi/amkoodari ja ilmoittaudu valitsemillesi opintojaksoille 3. – 16.8.2020 välisenä aikana. Opintojaksot alkavat 24.8.2020.

Seuraava ilmoittautumisaika järjestetään 7. – 20.9.2020 ja tällöin haetaan lokakuun lopussa alkaville opinnoille.

Mikä AMKoodari?
AMKoodari on vuosina 2019-2021 Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella toteutettavaa maksutonta koodarikoulutusta.
HAMKin lisäksi AMKoodari-koulutusta tarjoavat Haaga-Helia, Laurea, Metropolia ja XAMK. Jokaisella korkeakoululla on oma opintotarjontansa sekä omat hakukäytänteensä ja -aikansa.

www.amkoodari.fi