Kesä ja kaukolainat - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kesä ja kaukolainat

Kesä ja kaukolainat

29.05.2020 07:51

Jos haluat kaukolainoja vielä ennen kirjaston kesätaukoa, toimi nyt. Vain 5.6. mennessä tilatut lainat ehtivät ajoissa perille.

Jos tarvitset kaukolainoja esim. opinnäytetyötä tai tutkimusta varten, tilaa ne viimeistään maanantaina perjantaina 5.6. Poikkeustilanne hidastaa toimituksia kaikkialla, joten emme voi taata että 5.6. jälkeen tilatut kaukolainat ehtivät saapua ennen kirjaston kesätauon (18.6. – 2.8.) alkua. Kaikki kaukolainat toimitetaan Hämeenlinnan kampukselle, josta ne on itse noudettava.

Tilaa kaukolaina lomakkeella  tai s-postitse osoitteesta kirjasto.kaukopalvelu@hamk.fi

Jos sinulla on kaukolainoja joita haluat pitää kesän yli, sinun ei tarvitse tehdä mitään lainojen uusimiseksi. Uusimme kaukolainoja automaattisesti ja otamme yhteyttä, jos kirja pitää varauksen vuoksi palauttaa.

Kaukolainojen palautuksia otetaan vastaan Hämeenlinnan kampuksella 17.6. asti. Ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun ja sovi palautusajasta: p. (03) 646 4700, s-posti hamk.kirjasto@hamk.fi

Kaukopalvelu kirjastoille

Kaukolainoja toimitetaan kirjastoille 17.6. asti Hämeenlinnan, Forssan, Mustialan ja Riihimäen kokoelmista. Evon, Lepaan ja Valkeakosken kampuksilta ei voida toimittaa kaukolainoja.

Kaukolainojen toimitusaika on normaalia pidempi, sillä kampuskirjastomme ovat kiinni ja henkilökunta etätöissä. Kirjastojen kiinniolo jatkuu vähintään elokuuhun asti. Kaukopalvelu käynnistyy toivottavasti elokuussa.

Kirjastot voivat lähettää kaukolainatilauksensa osoitteella kirjasto.kaukopalvelu@hamk.fi

2.6. korjattu viikonpäivä maanataista perjantaiksi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU