Säätiö jakoi stipendejä ansioituneille opiskelijoille ja työntekijälle - Hämeen ammattikorkeakoulu
Säätiö jakoi stipendejä ansioituneille opiskelijoille ja työntekijälle
kimppu vaaleanpunaisia neilikoita

Säätiö jakoi stipendejä ansioituneille opiskelijoille ja työntekijälle

15.12.2020 12:31

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö on palkinnut jälleen Hämeen ammattikorkeakoulun vuoden opiskelijan, erityisen ansioituneen opiskelijan ja vuoden työntekijän.

Array

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö haluaa palkitsemisilla olla kannustamassa henkilöstöä työssään sekä opiskelijoita opinnoissaan. Säätiön asiamies pyytää esityksiä palkittavista Hämeen ammattikorkeakoulun johtajilta, koulutuspäälliköiltä ja esimiehiltä.

Tunnustuspalkinnot 2020

Vuoden 2020 opiskelija: Mia Winqvist, Hevostalouden koulutus, 1000 euroa

Mia Winqvist aloitti agrologi -opintonsa syksyllä 2019 ja valmistuu jouluna 2020. Vaikka tutkinnossa on jonkin verran hyväksilukuja aiemman amk-tutkinnon perusteella, Winqvist on suorittanut 240 opintopisteen tutkintonsa ennätysmäisen nopeassa tahdissa.

Mia Winqvist on oma-aloitteinen, ahkera ja itseohjautuva. Hän on opiskellut hevosalan yrittäjätyönsä ohessa ja osoittanut esimerkillään, miten opinnot pystyy suorittamaan työn ohella tiukassakin tahdissa. Opinnoissa hän on kytkenyt perheyrityksensä mahdollisuuksien mukaan opiskelutehtäviinsä. Lue lisää Mia Winqvististä blogistamme

Vuoden 2020 erityisen ansioitunut opiskelija, Markku Moilasen rahasto: Maksim Karpelson, International Business koulutus, 1000 euroa

Maksim Karpelson on erittäin päättäväinen ja kunnianhimoinen, jonka vuoksi hän onkin menestynyt akateemisesti. Hän valmistuu tänä vuonna kahdesta koulutuksesta, sillä hän on suorittanut kaksoistutkinnon kumppaniyliopistossamme Hochschule Wormsissa Saksassa. Hänellä on periksiantamaton asenne.

Karlpelson tukee kaikkia avun tarpeessa olevia. Hän esimerkiksi auttoi monia opiskelijoita muutossa Valkeakoskella. Lue myös Maksim Karpelsonin haastattelu HAMKin blogista.

Distinguished Student of the Year 2020, Markku Moilanen Fund: Maksim Karpelson, Interational Business, 1000 euros

Maksim Karpelson is extremely determined and ambitious, and because of this he has succeeded academically. He will graduate this year with two degrees since he has completed a double degree with our partner university Hochschule Worms in Germany. He has a relentless attitude.

Karpelson helps anyone who needs it. For example, he helped many other students to move into their apartments in Valkeakoski.

Vuoden 2020 työntekijä: Tutkimuspäällikkö Joni Kukkamäki, HAMK Smart tutkimusyksikkö, 1000 euroa

Joni Kukkamäki on tehnyt esimerkillistä esimiestyötä HAMK Smart tutkimusyksikössä. Kukkamäki on pidetty esimies, jolla on aina aikaa alaisilleen. Hänen tiiminsä on kehittynyt huikeasti viimeisen kolmen vuoden aikana. Tiimissä on asiakkaiden arvostamaa monipuolista osaamista, mikä luo vahvan pohjan yhteistyölle asiakkaiden kanssa.

Esimiestyön lisäksi Joni on hoitanut monia muitakin velvoitteita ansioituneesti ja Joni tunnetaan laajemminkin HAMKissa yhteistyökykyisenä ja ammattitaitoisena kollegana.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö sr. on palkinnut vuosittain Hämeen ammattikorkeakoulun henkilöstöä vuodesta 2008 lähtien. Vuoden opiskelija on valittu vuodesta 2006 alkaen sekä erityisen ansioituneen opiskelija vuodesta 2012 saakka.

Valinnat tehdään esitysten pohjalta kokonaisarvioinnin perusteella.

Lisätietoja:

Jyrki Miettunen
asiamies
Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö
040 538 1681
jyrki.miettunen@hamk.fi