Sairaanhoitaja Pirjo Ali-Tuomola on HAMKin vuoden alumni - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sairaanhoitaja Pirjo Ali-Tuomola on HAMKin vuoden alumni
Pirjo Ali-Tuomola työpaikallaan

Sairaanhoitaja Pirjo Ali-Tuomola on HAMKin vuoden alumni

18.12.2020 14:00

Sairaanhoitajana ja apulaisosastonhoitajana Kanta-Hämeen keskussairaalassa työskentelevä Pirjo Ali-Tuomola on Hämeen ammattikorkeakoulun vuoden 2020 alumni. Valinnalla HAMK haluaa osoittaa myös arvostusta hoitoalan työntekijöitä kohtaan haastavassa pandemiatilanteessa.

Array

HAMK jakaa tunnustuksen tänä vuonna alumnille, joka suhtautuu alaansa ja työhönsä intohimoisesti ja on esimerkillisesti täydentänyt ammatillista osaamistaan. Valmistuttuaan HAMKista sairaanhoitajaksi vuonna 2006, Ali-Tuomola on opiskellut päivystyshoitotyötä Arcada-ammattikorkeakoulussa, YAMK-opintoja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa ja parhaillaan hän opiskelee sosiaali- ja terveyshallintotieteen perusopintoja Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.

Pirjo Ali-Tuomola on myös toiminut innostavalla otteella HAMKin sairaanhoitajaopiskelijoiden ohjaajana työharjoitteluissa. Harjoittelulla ja sen ohjaajalla on oma merkittävä roolinsa siinä, miten koulussa teoriassa opittu päästään toteuttamaan käytännössä.

Työssään päivystyspoliklinikalla Ali-Tuomola on ollut monella tapaa koronapotilaiden hoidon etulinjassa. Hän oli jo keväällä mukana suunnittelemassa koronakohorttia eli koronapositiivisiksi epäiltyjen potilaiden hoitoa päivystysklinikalla, ja jatkaa kehitystyötä edelleen.

Ali-Tuomola iloitsee palkinnosta, joka tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

”Erityisen merkityksellisen palkinnosta tekee se, että sen minulle myöntämisen takana on minut tuntevia henkilöitä. Otan tämän palautteena tekemästäni työstä, eikä se varmasti unohdu koskaan.”

Lisää Ali-Tuomolan urasta ja ajatuksista voi lukea tästä haastattelusta ja katsoa tästä videosta.

Lisätietoja:

Pirjo Ali-Tuomola
vuoden alumni
(03) 629 3138
pirjo.ali-tuomola@khshp.fi

Maria Lassila-Merisalo
strategisen viestinnän päällikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu
0505745329
maria.lassila.merisalo@hamk.fi