Syksyn yhteishaku alkaa 2.9.2020   - Hämeen ammattikorkeakoulu
Syksyn yhteishaku alkaa 2.9.2020  
Ihmisia tiilirakennuksen edessa

Syksyn yhteishaku alkaa 2.9.2020  

28.08.2020 09:19

Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) voi syksyn korkeakoulujen yhteishaussa hakea seitsemään koulutukseen kolmelta eri alalta.

Array

Yhteishaku alkaa 2.9.2020 ja päättyy 16.9.2020 klo 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2021. 

Haussa ovat seuraavat ohjelmat: 

Syksyn yhteishaussa HAMKissa on tarjolla peräti neljä muuntokoulutusta. Muuntokoulutuksessa soveltuvan korkeakoulututkinnon, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittanut voi täydentää omaa osaamistaan pohjakoulutuksesta riippuen n. 1,5-2,5 vuodessa. Pohjakoulutusvaatimukset vaihtelevat koulutuksittain ja löytyvät HAMKin verkkosivuilta sekä opintopolku.fi-palvelusta. Tutkinnon voi suorittaa monimuoto-opintoina oman työn ohessa.  

Koulutuksiin hakeminen 

Koulutuksiin haetaan korkeakoulujen syksyn yhteishaussa. Sähköinen hakulomake löytyy opintopolku.fi -palvelusta. 

Hakulomakkeelle merkitään yhdestä kuuteen hakutoivetta. Hakutoiveita ja niiden järjestystä voi muuttaa 16.9.2020 klo 15 saakka. Tämän jälkeen hakutoivejärjestystä ei voi enää muuttaa.

Päivä- ja monimuotokoulutuksiin valitsemme opiskelijat joko todistuksen tai AMK-valintakokeen perusteella. HAMKin muuntokoulutuksiin valitaan opiskelijat ennakkotehtävän, eli portfolion avulla. Muuntokoulutukseen hakijan tulee palauttaa portfolio 23.9.2020 klo 15.00 mennessä.  

AMK-Valintakoe järjestetään normaalisti 

Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti. HAMKissa kokeet järjestetään 26.-27.10. Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella ja Riihimäen kampuksella. Valintakokeessa huomioidaan turvavälit, tilojen väljyys ja käsihygienia sekä tiloja siivotaan tehostetusti. Jos valintakokeen järjestämiseen tulee muutoksia, näistä muutoksista tiedotetaan hakijoita.  

Lisätietoja AMK-valintakokeesta.

Lisätiedot

www.hamk.fi/hakijalle 
Hakijapalvelut@hamk.fi