Uusia ja poistuvia tietokantoja HAMKin kirjastossa vuonna 2020 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uusia ja poistuvia tietokantoja HAMKin kirjastossa vuonna 2020

Uusia ja poistuvia tietokantoja HAMKin kirjastossa vuonna 2020

15.01.2020 12:12

HAMKin kirjasto on hankkinut useita uusia tietokantoja opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Kaikki nämä löytyvät jo nyt tai pikapuoliin myös HAMK Finnasta.

Uusia hankintoja:

  • Ebscon Business Source Elite-tietokanta vastaa laajentuneisiin yritys- ja talousalan tiedontarpeisiin. BSE sisältää yli 500 kokotekstilehteä.
  • Web Of Science-viitetietokanta on erittäin laaja tieteellisten artikkeleiden ja viittaustietojen hakupalvelu. WoS sisältää Science Citation Expanded®-, Social Sciences Citation Index®-, ja Arts & Humanities Citation Index™-tietokannat sekä myös Journal and Highly Cited Data-tietokannan, joka kattaa Journal Citation Reports ja Essential Science Indicators -aineistot.
  • Springer Compact-lehtipaketti antaa lukuoikeudet yli 2200:aan tieteelliseen Springerin kustantamaan lehteen.
  • ePress-palvelun suomalaisten sanomalehtien ohella voit nyt lukea myös aikakauslehtiä kahdessakin uudessa palvelussa: eMagzissa ja Flipsterissä. Kuten ePress, myös eMagz toimii vain HAMKin verkossa eikä etäkäyttö ole mahdollista.

Tietokantavalikoimistamme poistuivat ProQuestin Business Suite / ABI Inform, Ebscon Academic Search Elite sekä Vogue-lehden arkisto. Syy tilauksien lopettamiseen on pääasiassa se, että käyttö on ollut vähäistä suhteessa palveluiden hintaan. Huomaathan silti, että Vogue-lehti on edelleen saatavilla, mutta nyt Flipsterin kautta.

Lisätietoa HAMKin kirjastosta tai suoraan:

Kari Mikkonen
Informaatikko 
Hämeen ammattikorkeakoulu 
GSM: +358 40 755 0459
e-mail: kari.mikkonen@hamk.fi