Valmistuminen keväällä / kesällä 2020 & kirjaston palvelut - Hämeen ammattikorkeakoulu
Valmistuminen keväällä / kesällä 2020 & kirjaston palvelut

Valmistuminen keväällä / kesällä 2020 & kirjaston palvelut

02.06.2020 10:57

Onnea valmistumisesta! Kevään 2020 koronavirustilanne on aiheuttanut kirjaston palveluihin muutoksia, mutta muutoksista huolimatta olet tervetullut jatkamaan kirjaston asiakkaana vielä valmistumisesi jälkeen! HAMKin kirjaston asiakkuutesi säilyy automaattisesti, sinun tarvitsee vain päivittää yhteystietosi. Lue lisää alta.

HAMKin kirjasto on kaikille avoin kirjasto, ja asiakkaaksi voi tulla kuka tahansa myös HAMKin ulkopuolelta.

Jos haluat valmistumisesi yhteydessä palauttaa lainasi kirjastoon, ota yhteys kirjaston asiakaspalveluun. Olemme koronavirusrajoitusten aikana kampuksilla erikseen sovitusti juhannusviikolle asti.

Miten päästä asiakkaaksi?

  • Jos sinulla opiskelijana oli HAMKin kirjaston asiakkuus, säilyy se automaattisesti voimassa valmistumisesi jälkeen. Muista kuitenkin päivittää voimassaolevat yhteystietosi kirjastoon. Tarkista etenkin, että sähköpostiosoitteesi on oikein, jotta saat eräpäivämuistutukset ym. oikeaan osoitteeseen. Tee muutokset HAMK Finnassa. (Kirjaudu kirjastokortilla.)
  • Jos sinulla ei opiskelijana ollut kirjaston asiakkuutta, mutta haluaisit nyt asiakkaaksi, niin ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun. Voit täyttää asiakastietolomakkeen etukäteen verkossa.

Mitä HAMKin kirjasto tarjoaa sinulle valmistumisesi ja koronavirusrajoitusten jälkeen?

  • Koronavirusrajoitusten poistuttua sinulla on kirjaston asiakkaana käytössäsi kaikkien HAMKin kampuskirjastojen normaalikokoelmien kirjat. Voit asioida missä tahansa HAMKin seitsemästä kampuskirjastosta ja varata aineistoa mistä kirjastostamme tahansa ja noutaa sen valitsemastasi HAMKin kirjaston toimipisteestä, maksutta.
  • Kirjaudu HAMKin Finnaan kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla aiemman HAMKin tunnuksilla kirjautumisen sijaan.
  • Painettujen kirjojen laina-aika on tuttu 28 vuorokautta, ja voit edelleen uusia lainojasi maksimissaan viisi kertaa, ellei niihin ole varauksia. Lainarajasi sen sijaan pienenee, saat entisen 40 kirjan sijaan nyt 20 kirjaa kerrallaan lainaan.
  • Painettujen lehtien kokoelmamme on käytettävissäsi kampuskirjastoissa kirjastojen aukioloaikoina.
  • E-kirjoihin ja e-lehtiin sinulla on pääsy etäyhteyden sijaan ainoastaan paikan päällä kampuskirjastossa kirjaston koneilla. Pyydä henkilökuntaa kirjautumaan sisään koneelle.
  • Kaukolainaaminen muista kuin HAMKin kirjastoista maksaa sinulle jatkossa HAMKin ulkopuolisena henkilönä 10 € / laina.
  • Olet tervetullut työskentelemään kirjastojemme tiloihin, kirjastojen tilat ovat hyödynnettävissäsi kirjastojen aukioloaikoina.
  • Asiakaspalvelumme on edelleen sinua varten, tule kysymään tai ota yhteyttä, kun tarvitset apua kirjastoasioissa!

Lainojen uusinnat, varaukset, maksut ja yhteystietojen päivitykset HAMK Finnassa (kirjaudu kirjastokortilla).

Kirjastojen aukioloajat ja muut palvelut kirjaston verkkosivuilta.

Käy tykkäämässä HAMK kirjastosta Facebookissa, niin pysyt kärryillä kirjaston asioista.