Brittiläisen Hullin yliopiston Executive MBA -maisterin koulutus Hämeenlinnassa – haku käynnissä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Brittiläisen Hullin yliopiston Executive MBA -maisterin koulutus Hämeenlinnassa – haku käynnissä
leadership graafi

Brittiläisen Hullin yliopiston Executive MBA -maisterin koulutus Hämeenlinnassa – haku käynnissä

01.02.2021 12:46

Johtajille, johtotehtäviin tähtääville ja kokeneille asiantuntijoille suunnattu Executive MBA –ohjelma hakee jälleen uusia opiskelijoita. Koulutuksen tuottaa brittiläinen Hullin yliopisto yhteistyössä Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa. Seuraava aloitus on 18.2.

Array

Akkreditoitu Hull EMBA –tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa nykypäivän nopeasti muuttuvan ja usein monimutkaisen toimintaympäristön vaatimuksiin. Ytimessä on kokonaisvaltainen tapa ajatella ja ratkoa ongelmia sekä oppia tehokkaammaksi ja vastuulliseksi johtajaksi. Lisäksi ohjelma tarjoaa ainutlaatuisia kansallisia ja kansainvälisiä verkostoitumismahdollisuuksia. Koulutuksen rakenne mahdollistaa opiskelun täysipäiväisen työskentelyn ohessa Hämeenlinnasta käsin.

Joustava ja yksilöllisiin kehittymistarpeisiin rakentuva johtamiskoulutus tarjoaa tuoreinta akateemista tietoa yhdistettynä käytännön esimerkkeihin ja kokemuksiin. Osallistujia haastetaan yhdistämään oppiminen omiin kokemuksiinsa ja rohkaistaan astumaan nykyisten asiantuntija-alueidensa ulkopuolelle ymmärtääkseen laajempia asiayhteyksiä.

Tässä muutamia kommentteja nykyisiltä EMBA-opiskelijoilta:

”University of Hull on osoittautunut joustavaksi organisaatioksi meneillään olevan koronakriisin aikana, joten meidän ei ole täytynyt tinkiä oppimisesta yhtään, ainoastaan tapaamisista kasvokkain. Itseasiassa olen hyödyntänyt jokaisen tähän mennessä opiskelemani opintokokonaisuuden aiheet täysimääräisesti omaan työhöni: tämä on olut helppo järjestää, sillä jokainen opintokokonaisuus on sisältänyt itsenäisen tutkielman, jonka olen tehnyt konkreettisista työnantajan tarpeista.” (Jarmo Sunnari, kansainvälisistä standardeista vastaava johtaja, Nokian Renkaat Oyj)

”Yksi parhaimmista puolista koulutuksesta on luennoitsijoiden kyky ankkuroida opetus yrityselämään ja tuoda mukaan runsaasti tosielämän esimerkkejä. On aivan erilaista perehtyä uuteen opittavaan kokonaisuuteen, kun osana luentoja on selkeitä esimerkkejä, jotka pystyy pienellä mukauttamisella siirtämään omiin ympäristöihin. Koen tämän auttavan merkittävästi asioiden sisäistämistä ja konseptien syvempää ymmärtämistä.” (Jari Tiirikainen, Digital Excellence johtaja, ISS Palvelut Oy)

”Melkein 20 vuoden työkokemuksen jälkeen on ollut todella hienoa saada uusia näkökulmia. Yrittäjänä koen jokaisen tähänastisen moduulin olleen tärkeä ja erinomainen mahdollisuus parantaa toimintaa yrityksessämme. Koulutus haastaa poistumaan mukavuusalueelta.” (Miia Peltola, toimitusjohtaja, Hämeen Autosähkö Oy)

Tarkempaa tietoa koulutuksesta

Hull EMBA -ohjelmassa on kolme erikoistumispolkua: General Management, Health and Social Care Management sekä Technology Management. Ohjelma alkaa 18.2.2021.

  • Ohjelman kesto on kaksi vuotta / 90 opintopistettä
  • Lähiopetus/workshopit: pe – su 6 viikon välein
  • Kieli: englanti
  • Opetuksen sijainti: HAMKin Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa
  • Opintomatka: Iso-Britannia, Hullin yliopisto
  • Tutkinnon myöntää: Hullin yliopisto, www.hull.ac.uk
  • Akkreditointi: AMBA ja AACSB
  • Hinta: 18 000 € (ALV 0%), max kolmessa erässä, ei sisällä matkakuluja

Pääsyvaatimukset ja muuta lisätietoa löydät myös nettisivuiltamme.

Lisätietoja:

Paula Turkki
ohjelmakoordinaattori
Hämeen ammattikorkeakoulu
050 5642 028
emba.office@hamk.fi

Marina Weck
ohjelmapäällikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu
050 5631 221
marina.weck@hamk.fi