Hämeen kesäyliopistolla on avoimet ovet verkossa 1.9.2021 – syksyn uutuutena lasten Avaruusohjelma-kerho - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hämeen kesäyliopistolla on avoimet ovet verkossa 1.9.2021 – syksyn uutuutena lasten Avaruusohjelma-kerho

Hämeen kesäyliopistolla on avoimet ovet verkossa 1.9.2021 – syksyn uutuutena lasten Avaruusohjelma-kerho

27.08.2021 07:54

Hämeen kesäyliopiston tarjontaan voi tutustua keskiviikkona 1.9.2021 järjestettävässä Avoimet ovet -opintoinfossa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille opiskelusta ja avoimista yliopisto-opinnoista kiinnostuneille. Myös jo syksyn opintoihin ilmoittautuneet voivat tulla mukaan. Tapahtuma on maksuton.

Array

Avoimet ovet järjestetään ensimmäistä kertaa verkossa.

”Haluamme tarjota kaikille opiskelusta ja opinnoista kiinnostuneille helpon tavan tutustua Hämeen kesäyliopistoon ja opiskeluun täällä. Nyt korona-aikana monet koulutukset on siirretty verkkoon, joten verkon yli pidettävät avoimet ovet sopivat hyvin ajan henkeen”, kertoo Hämeen kesäyliopiston apulaisrehtori Hanna Salo.

Astronautin arkipäivää tai Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa

Avoimien ovien aikana esitellään monipuolisesti kesäyliopiston koulutustarjontaa. Mukana on uutuuksia sekä ikisuosikkeja.

”Uusista koulutuksista nostaisin esiin ehdottomasti Lasten korkeakoulun Mission-X Avaruusohjelman. Kyseessä on alakouluikäisille lapsille tarkoitettu kerho, jonka taustalla on oikea astronauttien koulutus- ja valmennusohjelma. Uutuuksissa on mukana myös esimerkiksi Ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Erkkajooga-ohjaajakoulutus oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille”, Salo kertoo.

Avoimet ovet järjestetään verkossa 1.9.2021 klo 12-18 ja niihin toivotaan ennakkoilmoittautumista 31.8.2021 mennessä. Mukaan tapahtumaan voi liittyä silloin kun itselle sopii. Tilaisuus on maksuton, eikä sido osallistujaa mihinkään. Ennakkoilmoittautuneet saavat linkin tapahtumaan etukäteen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen