Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen walk in -rokotetapahtumassa rokotetaan vain yli 30-vuotiaita - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen walk in -rokotetapahtumassa rokotetaan vain yli 30-vuotiaita
huutomerkki

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen walk in -rokotetapahtumassa rokotetaan vain yli 30-vuotiaita

07.10.2021 11:05

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen rokotetapahtumassa 7.10. rokotetaan vain vuonna 1990 ja aiemmin syntyneitä. Huom. päivittynyt tieto tiedotteen lopusta.

Array

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen rokotetapahtumassa HAMKin N-rakennuksen aulassa 7.10. rokotetaan vain vuonna 1990 ja aiemmin syntyneitä. Rokottajilla oli mukanaan vain Modernan rokotteita. Ruotsissa keskeytettiin eilen Modernan rokotteiden käyttö alle 30-vuotiailla, ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri päätti varotoimenpiteenä jäädä odottamaan THL:n linjauksia.

Sairaanhoitajat ovat paikalla koko tapahtuman ajan klo 10–15 ja rokottavat yli 30-vuotiaita. Nuorempia rokotuksen hakijoita he auttavat varaamaan ajan Verkatehtaalle, jossa on käytettävissä Pfizer-Biontechin rokote. Uutta walk in ‑rokotetapahtumaa HAMKiin suunnitellaan.

Tiedotetta täydennetty 7.10. klo 12:13: HAMKiin on saatu 100 kpl Pfizer-Biontechin rokotetta, jotka soveltuvat myös alle 30-vuotiaille.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU