HAMK Etkot -koulutusesittelytapahtuma verkossa 11.3. - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK Etkot -koulutusesittelytapahtuma verkossa 11.3.

HAMK Etkot -koulutusesittelytapahtuma verkossa 11.3.

11.02.2021 14:58

HAMKin Etkot toteutetaan tänä vuonna virtuaalisesti. Virtuaalitapahtumassa on helppo tutustua HAMKin tarjoamiin koulutuksiin ja kuulla tarkemmin siitä, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on ja millaisia urapolkuja mikäkin tutkinto mahdollistaa.

Array

Etkot -koulutusesittelypäivä järjestetään torstaina 11.3.2021. Tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy klo 17. Live-ohjelmaa tapahtumassa on tarjolla klo 12 ja 17 välillä.

Live-ohjelmassa pääset muun muassa kuulemaan HAMKista yleisesti – missä kampuksemme ovat ja mitä meillä on mahdollista opiskella? Live-ohjelmassa myös HAMKin hakuneuvojat jakavat tärkeää tietoa tulevasta maaliskuun yhteishausta. Näytteilleasettajina tapahtumassa toimivat HAMKin koulutukset ja muut toimijat, joiden omilla osastoilla voit seurata mielenkiintoisia ohjelmanumeroita!

Tapahtuma sopii lukiolaisille ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, heidän opinto-ohjaajillensa sekä kaikille koulutuksesta kiinnostuneille. Jos pohdit tulevaa opiskelupaikkaa, koulutusesittelyistä on erityisesti hyötyä sinulle! Etkot ovat ainutlaatuinen tilaisuus tutustua sinua kiinnostaviin koulutuksiin ja esimerkiksi keskustella koulutusten opinto-ohjaajien kanssa. Tapahtumassa on myös mahdollista chattailla muiden HAMKin edustajien kanssa. Tapahtumassa on mukana myös opiskelijoitamme.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ja mukaan voi tulla silloin kuin itselle sopii. Päästäkseen tapahtumaan sisään kävijän tulee kuitenkin rekisteröityä omilla tiedoilla.

Katso tarkempi aikataulu ja lue lisää tapahtumasta täältä!

Lisätietoja:

markkinointiviestinta@hamk.fi