HAMK kirjastot kiinni talvilomaviikon 1.-7.3.2021 - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK kirjastot kiinni talvilomaviikon 1.-7.3.2021

HAMK kirjastot kiinni talvilomaviikon 1.-7.3.2021

18.02.2021 09:23

Kaikki HAMK kirjastot ovat kiinni talvilomaviikon ajan. E-aineistojen käyttö on mahdollista kirjautumalla sisään HAMKin tunnuksilla HAMK Finnaan. HAMK/HAMI opiskelija tai henkilökunnan jäsen: pääset sisään kirjastoihin kulkukortillasi ja voit lainata aineistoa kirjastokortillasi lainausautomaateilla. Lisätietoa kirjaston omatoimikäytöstä löydät alta.

Kulkuoikeus kirjastoon?

HAMKin tai HAMIn opiskelijana tai henkilökunnan jäsenenä sinulla on kulkuoikeus HAMKin kirjastoon, kun sinulla on voimassa oleva kirjastokortti, kirjaston maksuja alle 10 € sekä voimassa oleva kulkukortti kampukselle. Kulkukortti voi olla aktivoituna HAMKOn opiskelijakorttiisi, tai sinulla voi olla erillinen kulkutunniste.

Miten käytän kulkukorttia?

Kirjaston omatoimikäyttöaikana kulku kirjastoon tapahtuu kulkukortilla. Kulkukortti on henkilökohtainen, etkä saa päästää sillä muita sisälle kirjastoon. Jokaisen kirjastoon tulijan täytyy leimata itsensä sisään kirjaston ovella. Jos jäät kirjastoon kirjaston sulkemisajan jälkeen, sinun täytyy käydä leimaamassa itsesi sisään kirjaston ovella.

Mitä kirjastossa voi omatoimiaikana tehdä?

Kirjaston omatoimiaikana voit opiskella tai työskennellä kirjaston tiloissa, käyttää kirjaston asiakkaille tarkoitettuja tietokoneita ja laitteita sekä lainata ja palauttaa kirjoja lainausautomaatilla. Voit myös noutaa ja lainata varauksiasi varausten noutohyllystä. Ethän vie lainaamatonta aineistoa ulos kirjastosta. Jos lainausautomaatti ei jostain syystä toimi, jätäthän lainaamattomat kirjat kirjastoon. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kirjaston tiloissa.

Mihin aikaan päivästä omatoimikäyttö on voimassa?

Kirjaston omatoimikäyttö on mahdollista joka päivä klo 7-22. Kirjastosta ja koko rakennuksesta tulee poistua hyvissä ajoin ennen klo 22, jolloin rakennuksen hälytykset menevät päälle. Turhan hälytyksen aiheuttaja joutuu itse maksamaan laskun vartiointiliikkeelle.

Kirjaston tiloissa on nauhoittava kameravalvonta.

Pidäthän tilat siistinä ja annat kaikille työskentelyrauhan! Muistathan myös kasvomaskin.

hiihtolatu
Rentouttavaa talvilomaviikkoa!