HAMKin kirjaston kesäkuun palvelut - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin kirjaston kesäkuun palvelut

HAMKin kirjaston kesäkuun palvelut

21.05.2021 12:09

Kirjaston omatoimikäyttö (auki itsepalvelulla) jatkuu. Kirjastojen ovista pääsee sisään HAMKin kulkukortilla, jolloin lainaus-palautusautomaatit ovat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä. Lisätietoja kirjaston omatoimikäytöstä verkkosivuiltamme.

Löydät alta tarkemmin tietoa palveluistamme, mm. kirjojen palauttamisesta, jos kulkukorttia ei ole.

ASIAKASPALVELUA SAA ETÄNÄ

Palvelemme 18.6. asti puhelimitse +358 3 646 4700, sähköpostitse (hamk.kirjasto@hamk.fi) ja chatissa https://hamk.finna.fi/ maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaina klo 10-15.

PITKÄT KESÄN LAINA-AJAT

  • Uusi lainat nyt – lainojen ja uusintojen eräpäivät siirtyvät elokuulle.

VARAUKSET

  • Kirjaston hoitama kampusten välinen sisäposti jää kesätauolle. Opiskelijat ja henkilökunta: hyllyvarauksia ei ole mahdollista tehdä 16.8. asti, vaan aineisto on haettava suoraan siltä kampukselta, millä se sijaitsee.

KAUKOPALVELU 

  • Kaukopalvelu on suljettu kesän ajan. Tiedotamme elokuussa, kun palvelu on taas käytettävissä.

VALMISTUVA

  • Jos sinulla ei ole HAMKin kulkukorttia ja sinulla on asiaa kirjastoon, voit sopia tapaamisen kampukselle kirjaston asiakaspalvelijan kanssa 7.6 – 18.6.
  • Voit halutessasi jatkaa kirjaston asiakkaana myös valmistumisen jälkeen, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

HAMKIN ULKOPUOLINEN ASIAKAS

  • Ulkopuolisten asiakkaiden ei tällä hetkellä ole mahdollista saada kirjastokorttia, lainata tai varata aineistoa kirjastosta tai tehdä kaukolainatilauksia, mutta aiemmin lainatun aineiston palauttaminen onnistuu ottamalla yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

KIRJOJEN PALAUTTAMINEN

  • Ainoa ulkopalautuslaatikkomme sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa (sijainti: D-rakennuksen pääoven vieressä). Kulku ovelle tapahtuu Visakaarteen puolelta.
  • Kirjoja voi myös postittaa, otathan yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun postituksesta sopimiseksi.
  • Opiskelija: Kirjoja voi palauttaa omatoimisesti palautusautomaateilla (kirjastoon pääsyyn vaaditaan kulkukortti) tai jättämällä kirjaston oven vieressä olevaan palautuslaatikkoon. Opiskelijoiden on myös mahdollista sopia palauttamisen ajankohta 7 – 18.6. väliselle ajalle, jos et omista kulkukorttia tai halua postittaa lainoja.