Hoida kirjastoasiat kuntoon ennen kesälomaa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hoida kirjastoasiat kuntoon ennen kesälomaa

Hoida kirjastoasiat kuntoon ennen kesälomaa

09.06.2021 11:37

Kirjaston asiakaspalvelu jää kesätauolle 18.6. Ilmoitamme erikseen syyslukukauden 2021 kirjastojen aukeamisesta ja kirjaston palveluista elokuussa. HAMK Finna ja e-aineistot ovat läpi kesän käytössäsi HAMKin tunnuksilla.

Onko sinulla lainoja HAMKin kirjastoon? Kannattaa tarkistaa omien lainojen tilanne kirjautumalla HAMK Finnaan: https://hamk.finna.fi/ Jos lainasi ovat myöhässä, kannattaa ne ensi tilassa uusia tai palauttaa. Alla lisätietoja lainojen uusimisen ja palauttamisen käytännöistä.

Huomioithan, että kampusten ovet ovat lukossa ja tarvitset kulkukortin päästäksesi sisään kampukselle.

Uusintamäärät

Lainojen uusimiskertoja on yhteensä 10. Kun uusimiskerrat ovat täynnä, tulee lainat palauttaa kirjastoon. Voit halutessasi lainata ne uudelleen kirjastossa, mikäli kirjoihin ei ole varauksia.

Lainojen uusiminen HAMK Finnassa

Voit uusia lainojasi HAMK Finnassa, jos uusintakerrat eivät ole täyttyneet, kirjoihin ei ole varauksia eikä niitä ole merkitty kadonneiksi pitkän myöhästymisen vuoksi eikä sinulla ole kertynyt maksamattomia maksuja kirjastoon yli 10 €. 

Maksut voi maksaa verkkomaksuna HAMK Finnassa. Linkki verkkomaksamisen ohjeeseen: https://hamk.finna.fi/Content/loginhelp#verkkomaksaminen

Kesällä ei kirjaston kiinniolon aikana kerry myöhästymismaksuja.

Palauttaminen

Jos sinulla on käytössäsi HAMKin kulkukortti ja sinulla on alle 10€ maksuja kirjastoon, pääset sisään kirjaston ovista kulkukortilla ja voit palauttaa lainat omatoimisesti automaatilla haluamallesi kampukselle.

Jos palautat lainasi kirjaston oven vieressä sijaitsevaan palautuslaatikkoon, huomioithan, että henkilökunta käy tyhjentämässä ne, kun käy seuraavan kerran kampuksella. Palautuslaatikkoon jätetyt kirjat kirjautuvat pois lainatiedoistasi, kun ne on ensin käsitelty kirjastojärjestelmässä.

Jos sinulla ei ole käytössäsi kulkukorttia:

Kirjaston ulkopalautuslaatikko sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen D-rakennuksen oven ulkopuolella, Visakaarteen puolella (musta laatikko, jossa lukee kirjaston palautukset). Huomaathan, että laatikkoon ei mahdu isoa pinoa kirjoja. Ethän jätä kirjoja laatikon ulkopuolelle. Muilla kampuksilla ei valitettavasti ole ulkopalautuslaatikkoa.

Sinun on myös mahdollista postittaa kirjat. Otathan tällöin yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun lisäohjeiden saamiseksi. Alta löydät asiakaspalvelun yhteystiedot.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää. Palvelemme 18.6. asti: ma-to klo 9-15 ja pe 10-15 puhelimitse +358 3 646 4700 ja sähköpostitse (hamk.kirjasto@hamk.fi). Chatissa vastaa chatbotti.

Voit laittaa kirjastolle sähköpostia kesätauon aikana 18.6. alkaen, vastaamme viesteihin elokuun alusta lähtien, kun kirjasto palaa kesätauolta.

Kun kirjasto menee kesätauolle 18.6. ja et pääse palauttamaan kirjoja kampukselle tai Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen ulkopalautuslaatikkoon, voit pitää lainatut kirjat itselläsi ja palauttaa ne kesätauon jälkeen.

Hyvää kesää!

kesän toivotus