Kampuskirjastoissa neuvontaa videon välityksellä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kampuskirjastoissa neuvontaa videon välityksellä

Kampuskirjastoissa neuvontaa videon välityksellä

18.11.2021 09:29

HAMKin kampuskirjastoihin Evolle, Forssaan, Lepaalle, Mustialaan, Riihimäelle ja Valkeakoskelle on saapunut uudenlainen mahdollisuus saada asiakaspalvelua: Libgo-videoneuvontalaitteet.

Mainos, jossa kuva Libgo-laitteesta ja infonäytöstä.

 

Libgon välityksellä asiakaspalvelija voi neuvoa sinua missä vaan kirjastoasiassa etänä: video ja ääni toimivat molempiin suuntiin. Saat asiakaspalvelijaan yhteyden ma-pe klo 9.30–12 ja 13–15 painamalla ”Asiakaspalvelu” -nappia kirjaston tiloissa sijaitsevalla infonäytöllä.

Infonäytön napista lähtee kutsu asiakaspalvelijalle, jolla voi kestää muutama minuutti ottaa yhteys Libgoon. Yhteyden muodostettua asiakaspalvelija neuvoo sinua missä tahansa tarvitsemassasi kirjastoasiassa: hän voi esimerkiksi vaihtaa sinulle uuden pin-koodin tai etsiä kanssasi tarvitsemaasi kirjaa.

Libgot ovat uusi asia meille kirjastolaisillekin, lähtekää kokeilemaan niitä kanssamme! Jos asiakaspalvelu Libgon kautta ei ole saatavilla, tavoitat meidän edelleen sähköpostitse hamk.kirjasto@hamk.fi ja puhelimitse palveluaikoina numerosta 03 646 4700.