Kiertotalouden FRUSH -tapahtuma virtuaalisena 21.4.2021  - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kiertotalouden FRUSH -tapahtuma virtuaalisena 21.4.2021 
Frush 2021 logo

Kiertotalouden FRUSH -tapahtuma virtuaalisena 21.4.2021 

02.03.2021 12:52

FRUSH kokoaa yhteen yritykset, startupit, rahoittajat, tutkimuslaitokset ja muut kiertotaloudesta kiinnostuneet. Ohjelmassa esiintyvät mm. professori Esko Valtaoja ja tulevaisuudentutkija Ilkka Halava. 

Array

Ohjelmassa on huippukattaus kotimaisia ja kansainvälisiä asiantuntijapuheenvuoroja. Professori ja tulevaisuustutkija Esko Valtaojan aiheena on ”Maailmanloppu peruttu – kiertotalouden näkökulma”. Lisäksi ääneen pääsevät työelämän asiantuntija, tulevaisuudentutkija Ilkka Halava sekä kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari. Puheenvuoroja seuraa eri alojen edustajien paneelikeskustelut kiertotaloudesta ja tulevaisuuden työelämästä. Kansainvälistymisen ja kasvun visioita jakavat myös asiantuntijat Alankomaista, Kanadasta ja Italiasta. FRUSH –tapahtuma sai myös Sitran World Circular Economy Forumin Side-event statuksen.

HAMKin vararehtori Janne Salminen on mukana keskustelemassa vihreästä kasvusta ja tulevaisuuden osaamistarpeista. HAMKin Forssan kampuksen opiskelijat kestävän kehityksen ja biotalouden insinööri -ohjelmista ovat toteuttamassa tapahtumaa, joka striimataan verkkoon Forssasta ravintola Villasta. Lisäksi puheenvuoroissa ja paneelikeskusteluissa mukana myös monia yrityksiä ja organisaatioita. 

Startup-yritykset voivat lähettää kiertotalouteen liittyvän, kolmen minuutin mittainen pitch-videon ideastaan maaliskuun loppuun mennessä. Ideoista kolme mielenkiintoisinta esitellään ja niistä paras palkitaan tapahtumassa. Katso lisätiedot verkkosivulta.

Tapahtuma järjestetään jo neljännen kerran ja se on avoin kaikille. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä HAMK, Forssan Yrityskehitys Oy ja Hämeen liitto, osana EAKR -rahoitteista FRUSH – Järkivihreä toimintamalli -hanketta. 

Lisätietoja: 

Linda Nousiainen  
projektikoordinaattori  
Hämeen ammattikorkeakoulu
046 633 6096
 
linda.nousiainen@hamk.fi 

FRUSH-verkkosivut