Kirjastojen asioinnissa muutoksia 9.3. alkaen koronatilanteesta johtuen - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kirjastojen asioinnissa muutoksia 9.3. alkaen koronatilanteesta johtuen

Kirjastojen asioinnissa muutoksia 9.3. alkaen koronatilanteesta johtuen

09.03.2021 14:45

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kiinteistöjen ulko-ovia on suljettu. Opiskelijat ja henkilökunta pääsevät sisään kulkutunnisteilla. Muut asiakkaat voivat palauttaa kirjoja kirjaston aukiolojen puitteissa sopimalla asiasta etukäteen kirjaston asiakaspalvelun kanssa.

Päivitetty 4.5. lisätty kirjaston toukokuun aukioloista tiedote.

Opiskelijat ja henkilökunta

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen ulko-ovista pääsee sisään vain HAMKin kulkutunnisteella tiistaista 9.3. alkaen. Jos et omista kulkutunnistetta, ota yhteyttä koulutuksesi opinto-ohjaajaan tai kiinteistöpalveluihin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjaston tiloissa sallitaan toistaiseksi vain välttämätön asiointi, oleskelua tiloissa tulisi välttää. Pienet ryhmätyötilat: Ida, Theseus ja Juuli sekä kirjaston tietokonepiste ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Korkeakoulukeskuksessa B-, C-, D- ja S-taloissa on käytössä suurempia tiloja, joissa on mahdollisuus työskennellä turvallisesti ja turvavälit huomioiden. 

HUOM. Kannattaa seurata aktiivisesti oman kampuksen tilannetta ja mahdollisia rajoituksia.

HAMKin kirjaston palveluajoissa muutoksia kampuksittain, katso tiedote.

Ulkopuoliset asiakkaat

Ulkopuolisten asiakkaiden ei tällä hetkellä ole mahdollista lainata aineistoa kirjastosta tai tehdä kaukolainatilauksia, mutta aiemmin lainatun aineiston palauttaminen onnistuu. Jos haluat palauttaa kirjoja kirjastoon aukiolojen puitteissa – palauttamisesta on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun. Palvelemme ma-to klo 9-15 ja pe 10-15 puhelimitse +358 3 646 4700 ja sähköpostitse (hamk.kirjasto@hamk.fi). Ulkopalautuslaatikkomme sijaitsee Hämeenlinnassa (lisätietoa omassa osiossa “Ulkopalautuslaatikko”).

Uusia kirjastokortteja ei myöskään ole tilanteesta johtuen mahdollista noutaa. Tiedotamme myöhemmin kun palvelumme ovat taas normaalisti käytettävissä.

Ulkopalautuslaatikko

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksesta löytyy myös ulkopalautuslaatikko, jonne voi palauttaa aineistoa ovien ollessa suljettuna (sijainti: D-rakennuksen pääoven vieressä). Kulku ovelle tapahtuu Visakaarteen puolelta. Muilla kampuksilla ei ole ulkopalautuslaatikkoa.

Kirjoja voi myös postittaa, otathan yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun postituksesta sopimiseksi.