Kirjaston palvelut HAMKin ulkopuolisille asiakkaille syksyllä 2021 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kirjaston palvelut HAMKin ulkopuolisille asiakkaille syksyllä 2021

Kirjaston palvelut HAMKin ulkopuolisille asiakkaille syksyllä 2021

05.10.2021 15:37

HAMKin kirjasto palvelee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa myös asiakkaita, jotka eivät ole HAMKin tai HAMIn opiskelijoita tai henkilökuntaa.

HAMKin ulkopuoliset asiakkaat voivat hakea kirjastokorttia verkkolomakkeella HAMK Finnassa tai tästä. Lomakkeen täyttämisen jälkeen kortin voi tulla noutamaan kuvallisen henkilötodistuksen kanssa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastosta aukioloaikoina. Aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset löydät HAMK Finnasta ja kirjaston verkkosivuilta.

HAMKin ulkopuolisilla asiakkailla on käytettävissään kirjaston painettu aineisto riippumatta siitä, minkä kampuksen kokoelmaan se kuuluu. Kirjaston tarjoamat e-aineistot ovat ulkopuolisten asiakkaiden käytössä vain paikan päällä Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Kirjautumalla HAMK Finnaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla pääsee näkemään omat tiedot ja tarvittaessa maksamaan maksuja.

Kirjoja voi varata lähettämällä niiden tiedot kirjaston sähköpostiin hamk.kirjasto@hamk.fi. Jos haluat varata useamman kirjan, voit esimerkiksi koostaa niistä Suosikit-listan Finnassa ja lähettää sen kirjastoon suoraan Suosikit-sivulta. Muista mainita viestissä, että haluat varata kirjat.