Maksutonta valmennusta yrittäjille – haku 8.11. saakka
Voimavalmennus on maksuton kehittämispolku yksinyrittäjille, pk-yritysten johdolle ja henkilöstölle. Mukaan voi hakea 8.11.2021 saakka.
Voimavalmennus on maksuton kehittämispolku yksinyrittäjille, pk-yritysten johdolle ja henkilöstölle. Valmennus sisältää henkilökohtaista apua, valmennusta ja vertaistukea yrityksen tarpeiden mukaan. Valmennuksen ajanjakso syksy 2021 – kevät 2022.
Voimavalmennuksessa asiantuntijan kanssa yritykselle laaditaan oma kehittämissuunnitelma, joka sisältää tarpeen mukaan valittuja toimenpiteitä. Kehittämisen teemoja voi olla useampia, esimerkiksi digitaalisuus, markkinointi, ajanhallinta tai tuotteistus ja palvelumuotoilu.
Toimenpiteitä Voimavalmennuksessa ovat:
- Yrityskohtainen sparraus liiketoiminnan kehittämisessä
- Vastuullisuuden kehittäminen yrityksissä
- Digivalmennukset työyhteisössä ja digitaalisuuden konsultointi
- Työyhteisön kehittäminen mm. työyhteisöhaastattelut, tiimiyttäminen
- Työhyvinvointivalmennus
- Verkostoitumistilaisuudet
- Vahvuustarinankerronta ja voimavideot
Voimavalmennus on yrityksille maksuton. Yritysten on kuitenkin sitouduttava voimavalmennukseen ja varattava siihen resursseja, joista yritys vastaa. Valmennus kestää yrityksen omasta kehittämissuunnitelmasta riippuen noin 2-6 kuukautta. Valmennus rahoitetaan DeMinimis -tuella.
Mukaan voi hakea 8.11.2021 mennessä tästä linkistä.
Voimavalmennuksesta sanottua:
“Hankkeen antia on se, että olen pysähtynyt pohtimaan omaa liiketoimintaani. Oman jaksamisen kannalta tärkeimpiä työkaluja olen saanut muun muassa ajan hallintaan liittyvistä valmennuksista. Niitä aion ehdottomasti hyödyntää” –Tanja Reijomaa / Bloomington Oy
”Webinaarit ovat olleet hyödyllisiä ja on mukavaa, kun ne tallennetaan, niin asiaan voi palata myöhemminkin”. – Elina Laaksonen / Keittiömaailma
Voimavalmennuksen järjestää HAMK Smart –tutkimusyksikön hallinnoima Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama Muutoksen kesyttäjä -hanke. Osatoteuttajana hankkeessa on Hämeen ammatti-instituutti (HAMI).
Lisätietoja:
Minna Tarkkala
projektipäällikkö, Muutoksen kesyttäjä -hanke
Hämeen ammattikorkeakoulu
minna.tarkkala@hamk.fi
050 465 6831
Muutoksen kesyttäjä –hankkeen sivut.