Metsätalouden koulutusuudistukset Etelä-Afrikassa – seminaari 14.–15.4. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Metsätalouden koulutusuudistukset Etelä-Afrikassa – seminaari 14.–15.4.
valkoisia kukkia afrikkalaisessa metsässä

Metsätalouden koulutusuudistukset Etelä-Afrikassa – seminaari 14.–15.4.

09.04.2021 09:39

Metsätalouden opetussuunnitelmien uudistamista edistävän hankkeen lanseeraustilaisuudessa puhujina on asiantuntijoita mm. Suomen ja Etelä-Afrikan ministeriöistä, metsäteollisuudesta ja korkeakouluista.

Array

Tilaisuudessa kuullaan metsätalousyrittäjyyttä ja koulutusuudistuksia käsitteleviä asiantuntijapuheenvuoroja. Puhujina on mm. Etelä-Afrikan metsä-, kalastus- ja ympäristöministeri Makhotso Magdeline Sotyu, maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, kansanedustaja ja ensimmäinen varapuhemies Tarja Filatov sekä Metsäteollisuus ry:n koulutuspolitiikan asiantuntija Reetta Pilhjerta.

Lisäksi seminaarissa kuullaan FOREST21 -hankkeesta, jonka tavoitteena on uudistaa Etelä-Afrikan metsätalouden opetusta työelämälähtöisemmäksi, opiskelijakeskeisemmäksi ja ilmastoviisaammaksi. Mukana ovat kaikki metsätaloutta opettavat korkeakoulut Etelä-Afrikasta. Yhteistyötä tehdään myös metsäteollisuuden kanssa, ja hanke tarjoaa pohjan yritysten ja korkeakoulujen yhteistyölle. HAMKin opiskelijat voivat osallistua yhteishankkeisiin eteläafrikkalaisten opiskelijoiden kanssa syksystä 2021 lähtien. Yhteistyöhön haetaan mukaan myös kiinnostuneita suomalaisyrityksiä.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu. Tilaisuus on suunnattu erityisesti metsätaloudesta kiinnostuneille yrittäjille, asiantuntijoille ja opiskelijoille.

HAMK koordinoi kolmivuotista, noin miljoonan euron suuruista FOREST21-hanketta. Rahoittajana on Euroopan Unionin korkeakoulujen kapasiteettia vahvistava Erasmus+ -ohjelma.

Lisätiedot:

Eija Laitinen
Tutkijayliopettaja, projektipäällikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu, HAMK Bio -tutkimusyksikkö
etunimi.sukunimi@hamk.fi
+358 505 853 933