Opiskelija, olethan jo kirjaston asiakas? - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelija, olethan jo kirjaston asiakas?

Opiskelija, olethan jo kirjaston asiakas?

09.11.2021 14:46

Opiskelija, nyt kampuksille palaamisen jälkeen on hyvä hetki tarkistaa kirjaston palvelut! Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjaston palveluajat voit tarkistaa HAMK Finnasta. Kampuskirjastot Evo, Forssa, Lepaa, Mustiala, Riihimäki ja Valkeakoski ovat omatoimikäytössä.

Onhan sinulla jo kirjastokortti?

Kirjastokortin saat tehtyä itse Tuudo-sovelluksen Kirjasto-välilehdellä. Katso tästä video-ohje kortin luomiseen.

Huomaa, että korttia tehdessäsi valitset pin-koodin, jota tarvitset joka kerta lainatessasi lainaus- ja palautusautomaatilla.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta tai Tuudo ei muuten toimi, voit tehdä kirjastokorttihakemuksen täällä. Saat tarkempia ohjeita, kun olemme käsitelleet hakemuksen.

Muista myös hankkia kulkutunniste, jotta pääset kirjastoon omatoimiajalla. Kulkuoikeutesi kirjastoon alkaa toimia kulkutunnisteen saamista seuraavana päivänä.

 

Muista liittää kirjastokortti HAMKin tunnuksiisi Finnassa

Kun olet saanut kirjastokortin Tuudoon, käy liittämässä kortti HAMK-tunnuksiisi Finnassa. Se onnistuu kirjautumalla Finnaan Haka-kirjautumisella HAMKin tunnuksillasi. Kirjauduttuasi sinulle avautuu suoraan sivu, jossa kysytään kirjastokorttisi numeroa ja pin-koodia. Kirjastokortin numero lukee Tuudossa viivakoodin alapuolella.

Kun olet syöttänyt kirjastokortin tiedot, pystyt mm. tallentamaan hakuja, tekemään suosikkilistoja sekä maksamaan kirjaston maksuja Finnassa.

 

Uusia ohjeita kirjaston käyttöön

Olemme koonneet kirjaston verkkosivuille uusia ohjeita kirjaston käyttöön. Tällä hetkellä löydät sieltä ohjeet kirjan painoksen tarkistamiseen sekä kirjasta että Finnasta ja ohjeen, kuinka löydät kirjan hyllystä. Uudet ohjeet löytyvät täältä.

Katso myös ohjeita kirjaston e-aineistojen käyttöön HAMK Finnassa. Löydät ohjeet täältä.

Opparimysteeri-verkkopeliä voi pelata edelleen! Se tutustuttaa sinut HAMKin kirjaston käyttöön. Pelaa täällä.