Teollisuuden Digi-Robo -osaaja koulutuksen infotilaisuus 28.1. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Teollisuuden Digi-Robo -osaaja koulutuksen infotilaisuus 28.1.

Teollisuuden Digi-Robo -osaaja koulutuksen infotilaisuus 28.1.

14.01.2021 13:49

Oletko kiinnostunut uusien teknologioiden kuten yhteistyörobotiikan ja 3D-teknologioiden käyttöönotosta sekä älykkäiden kone- ja tuotantojärjestelmien kehittämistä Lean-johtamismenetelmiä hyödyntäen? Teollisuuden Digi-Robo -osaaja – Valmistavan teollisuuden digitalisaation ja robotiikan sovellukset toteutetaan 30 opintopisteen täydennyskoulutuksena 23.3. – 8.12.2021 pääosin verkkototeutuksena. Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus 28.1.2021 klo 14.30-15.30 etäyhteydellä.

Array

Sisällöt

Koulutus tarjoaa uudenlaisen Teollisuus 4.0 -ratkaisuihin pohjautuvan koulutuskokonaisuuden valmistavan teollisuuden uusien teknologisten ratkaisujen hallintaan. Teollisuus 4.0 tarkoittaa teollisuuden tuotantoprosessien liittämistä osaksi älykkäitä järjestelmiä. Teollisuuden neljäs vallankumous yhdistää mm. automaation, koneoppimisen ja reaaliaikaisen datan tuotantoprosessin jokaisesta vaiheessa vauhdittaen niin uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntyä kuin nykyisen tuotannon tehostamistakin.

Koulutus muodostuu 30 opintopisteen kokonaisuudesta:
MODUULI 1. Teollisuus 4.0 valmistavassa teollisuudessa, 6 op
MODUULI 2. Tuotantojärjestelmien automatisointi ja virtuaalinen käyttöönotto, 6 op
MODUULI 3. Digitaaliset suunnitteluympäristöt, 4 op
MODUULI 4. Yhteistyörobotiikan sovelluskohteet, 6 op
MODUULI 5. Kehittämistyö LEAN-ajattelua hyödyntäen, 8 op

Kohderyhmä

  • Koulutus on suunnattu ensi sijassa tekniikan alan insinööritutkinnon suorittaneille soveltuen erityisesti kone- ja tuotantotekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan tai muulla soveltuvalla alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat uutta osaamista tai tiedon päivittämistä omassa työssään.
  • Koulutus tarjoaa myös alan työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille mahdollisuuden uudistaa uramahdollisuuksia ja antaa lisäpotkua työllistymiseen.
  • Koulutukseen voivat osallistua henkilöt, jotka eivät ole tällä hetkellä tutkinto-opiskelijoina oppilaitoksessa.

Lisätietoja

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus 28.1.2021 klo 14.30-15.30 etäyhteydellä. Tule kuulemaan lisää osallistumalla tilaisuuteen Teams -etäyhteyslinkin kautta: https://bit.ly/3oVBVuJ

Katso lisätietoja koulutuksen nettisivuilta.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen koulutukseen 3.3.2021 mennessä tästä linkistä.
  • Työttömän on mahdollista hakeutua koulutukseen työvoimakoulutuksena, jolloin hakeutuminen tapahtuu sivuilla: www.te-palvelut.fi (tunnus 697292).
  • Koulutus on maksuton osallistujille.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU