Tiedote opiskelijoille lainojen uusimisesta ja palauttamisesta - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tiedote opiskelijoille lainojen uusimisesta ja palauttamisesta

Tiedote opiskelijoille lainojen uusimisesta ja palauttamisesta

13.01.2021 14:59

Onko sinulla lainoja HAMKin kirjastoon? Nyt vuoden alussa kannattaa tarkistaa lainojen tilanne kirjautumalla HAMK Finnaan: https://hamk.finna.fi/

Jos lainasi ovat myöhässä, kannattaa ne ensi tilassa uusia tai palauttaa. Alla lisätietoja lainojen uusimisen ja palauttamisen käytännöistä.

Uusintamäärät

Olemme nostaneet koronatilanteen vuoksi lainojen uusintamäärää 10 kertaan (normaalisti uusimiskertojen määrä on 5). Tammi-helmikuun ajaksi kasvatamme uusintakertojen määrää vielä 11 kertaan opiskelijoille.   

Kun uusimiskerrat ovat täynnä, tulee lainat palauttaa kirjastoon. Voit halutessasi lainata ne uudelleen kirjastossa, mikäli kirjoihin ei ole varauksia.

Lainojen uusiminen HAMK Finnassa

Voit uusia lainojasi HAMK Finnassa, jos uusintakerrat eivät ole täyttyneet, kirjoihin ei ole varauksia eikä niitä ole merkitty kadonneiksi pitkän myöhästymisen vuoksi eikä sinulla ole kertynyt maksamattomia maksuja kirjastoon yli 10 €. 

Maksut voi maksaa verkkomaksuna HAMK Finnassa. Linkki verkkomaksamisen ohjeeseen: https://hamk.finna.fi/Content/loginhelp#verkkomaksaminen

Palauttaminen

Voit palauttaa lainat mihin vain kampuskirjastoistamme.

Jos sinulla on käytössäsi HAMKin kulkukortti ja sinulla on alle 10€ maksuja kirjastoon, pääset sisään kirjaston ovista kulkukortilla ja voit palauttaa lainat omatoimisesti automaatilla.

Jos palautat lainasi palautuslaatikkoon, huomioithan, että henkilökunta käy tyhjentämässä ne kampuksen aukiolojen mukaan. Palautuslaatikkoon jätetyt kirjat kirjautuvat pois lainatiedoistasi heti, kun ne on käsitelty kirjastojärjestelmässä. Kampuskirjastojen asiakaspalvelun aukioloissa on tapahtunut muutoksia, joten tarkistathan ne verkkosivuiltamme: https://www.hamk.fi/kirjasto-ja-tietopalvelut/kirjastot-ja-aukioloajat/

Kirjaston ulkopalautuslaatikko sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen D-rakennuksen oven ulkopuolella, Visakaarteen puolella (musta laatikko, jossa lukee kirjaston palautukset). Huomaathan, että laatikkoon ei mahdu isoa pinoa kirjoja. Ethän jätä kirjoja laatikon ulkopuolelle. Palautuslaatikkoa tyhjennetään maanantaista perjantaihin. Muilla kampuksilla ei valitettavasti ole ulkopalautuslaatikkoa.

Sinun on myös mahdollista postittaa kirjat. Otathan tällöin yhteyttä HAMKin kirjaston asiakaspalveluun lisäohjeiden saamiseksi. Alta löydät asiakaspalvelun yhteystiedot.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää. Palvelemme myös etänä ma-pe klo 8-16 puhelimitse: +358 3 646 4700, sähköpostitse (hamk.kirjasto@hamk.fi) ja chatissa.