Uusi kevytyrittäjyyspalvelu avataan - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uusi kevytyrittäjyyspalvelu avataan
kännykkää pitävä käsi

Uusi kevytyrittäjyyspalvelu avataan

03.06.2021 07:27

Hämeen ammattikorkeakoulu pyrkii vastaamaan joustavammin alueen yritysten ja toimijoiden tarpeisiin sekä tukemaan opiskelijoiden yrittäjyyttä avaamalla kevytyrittäjyyspalvelujen välityksen HAMK Talents -alustalla.

Array

Jatkossa HAMKin kevytyrittäjinä toimivat opiskelijat ja valmistuneet voivat tarjota erilaista osaamistaan, ammattitaitoaan tai harrastusten kautta kertynyttä taitoa yrityksille, yhteisöille sekä yksityishenkilöille. Toimeksiannolla voi ostaa tekijän ja osaamista hyvinkin pieneen ja hyvin rajattuun tarpeeseen tai isoon projektiin. HAMKissa on paljon eri alojen opiskelijoita, joten tarjolla on hyvin erilaista osaamista. 

Kevytyrittäjän palveluja ostava taho ostaa tuntivelotusperusteisen tai urakkatoimeksiannon, jonka yksityiskohdista hän sopii etukäteen kevytyrittäjän kanssa. Toimeksiannon toteutuksen jälkeen kevytyrittäjä lähettää toimeksiantajalle laskun käyttämänsä laskutuspalvelun kautta. Toimeksianto ei edellytä pidempää sitoutumista tai työnantajan velvollisuuksia. 

Hämeen ammattikorkeakoulu ei vastaa toiminnasta, vaan tarjoaa palvelualustan töiden ja tekijöiden välittämiseen. HAMK Talents -alustalla voi tarjota toimeksiantoja kevytyrittäjille sekä selata palvelussa olevia kevytyrittäjiä ja kontaktoida heitä suoraan. Palvelun lanseeraamisen alkuvaiheessa palvelussa ei välttämättä vielä ole kevytyrittäjäksi rekisteröityneitä opiskelijoita, jolloin kannattaa laittaa toimeksianto auki ja hakea tekijää tätä kautta.

Palvelun käyttäminen vaatii profiilin luomisen. Profiilin voi luoda verkossa.

Lisätietoja ja ohjeita palvelun käyttöön.