Vihreä ja digitaalinen terästeknologia -webinaarit 26.5. ja 27.5.2021 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Vihreä ja digitaalinen terästeknologia -webinaarit 26.5. ja 27.5.2021
ohutlevyt

Vihreä ja digitaalinen terästeknologia -webinaarit 26.5. ja 27.5.2021

03.05.2021 13:49

Webinaareissa keskustellaan hiilineutraalista terästuotannosta, biopohjaisista maalipinnoitteista ja niiden ominaisuuksista, vihreydestä ja digitaalisuudesta tutkimus- ja kehitystoimissa sekä rahoitusmahdollisuuksista. Webinaarit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa kuulemaan alan uusimpia tuulia virtuaalisiin seminaareihin!

Array

HAMK Tech järjestää kaksi webinaaria 26. ja 27. toukokuuta 2021. Ensimmäinen webinaari on suomeksi ja toinen englanniksi.

Ensimmäisenä päivänä keskitytään kestäviin pinnoitteisiin. Jarmo Lilja SSAB:lta kertoo fossiilivapaan teräksen arvoketjusta ja Markus Tupala Piristeeliltä esittelee heidän kokemuksiaan tutkimus- ja kehityshankkeessa toimimisesta. Kerromme biopohjaiset pinnoitetut ohutlevytuotteet -hankkeessa kehitetyistä uusista tutkimusmenetelmistä ja tuloksista – esimerkiksi pinnoitteiden pitkäaikais- ja kulutuskestävyydestä ja kitkakäyttäytymisestä muovauksessa. Lisäksi kuulet vinkkejä yritysyhteistyössä tehtävästä tutkimus- ja kehitystoiminnasta.

Ilmoittaudu webinaariin 26.5. täällä!

Toisena päivänä keskitymme neljään teemaan: kiertotalous teräsrakenteissa, suurlujuusteräkset, materiaalia lisäävä valmistus ja kestävän kehityksen mukaiset pinnoitteet. Jokaisesta teemasta on useita kiinnostavia puheita. Esimerkiksi professori Luis Simoes da Silva Coimbran yliopistosta kertoo rakennusten uusiokäytöstä. Oulun yliopiston professori Jukka Kömi tiimeineen kertoo vihreistä ratkaisuista teräksissä ja Nader Asnafi Örebron yliopistosta materiaalia lisäävässä valmistuksessa. Terjo Grøntoft Norjan ilmatieteen tutkimuslaitoksesta puolestaan esittelee maalipinnoitteiden kestävyyttä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu webinaariin 27.5. täällä! Webinaari järjestetään englanniksi.

Tapahtumat järjestää Hämeen Ammattikorkeakoulu yhteistyössä muiden yliopistojen ja yritysten kanssa.

Lisätietoja

Tiina Vuorio
Tutkimuspäällikkö
HAMK Tech
puh. 0400 536 612
tiina.vuorio@hamk.fi