HAMK Edu mukana tutkimuspohjaisessa seminaarisarjassa perusopetuksen oppilaanohjauksen hankkeiden tueksi - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK Edu mukana tutkimuspohjaisessa seminaarisarjassa perusopetuksen oppilaanohjauksen hankkeiden tueksi

HAMK Edu mukana tutkimuspohjaisessa seminaarisarjassa perusopetuksen oppilaanohjauksen hankkeiden tueksi

17.01.2022 14:21

Webinaarisarja on tarkoitettu ensisijaisesti Oikeus oppia –ohjelman kautta valtion erityisavustusta saaneille perusopetuksen hankkeille, mutta webinaarien luento-osuuksiin ovat kaikki tervetulleita. Webinaarissa ajankohtainen ohjaustutkimus kohtaa oppilaanohjauksen kentän käytännön kysymykset tarjoten keskustelufoorumin hankkeille sekä oppimistilaisuuksia kaikille asiasta kiinnostuneille.

Webinaarien luento-osuudet ovat kaikille avoimia (n. klo 9.00-11.00).  Alustajina toimii ohjauksen tutkijoita sekä asiantuntijoita hankkeista ja Opetushallituksesta. Järjestäjinä toimivat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Itä-Suomen yliopisto. 

Seuraava webinaari järjestetään perjantaina 21.1.2022 klo 9.00-11.00 ja teemana  on ”Nivelvaiheen ohjaus, moniammatillinen ohjaus ja työelämäyhteydet”. Tutkijayliopettajamme Jaakko Helander avaa aihetta ”Nivelvaiheen opinto-ohjaus (NOPO-opinto-ohjaus): käytäntöjä ja tutkimusnäkökulmia”.

Koko ohjelma ja linkki webinaariin löytyvät osoitteesta https://okm.fi/tapahtumat/2022-01-21/oikeus-oppia-tutkimuspohjainen-seminaarisarja-perusopetuksen-oppilaanohjauksen-hankkeiden-tueksi.

Tervetuloa mukaan!