HAMK kumppanina useissa kesätapahtumissa  - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK kumppanina useissa kesätapahtumissa 
yleisöä Weekend-festivaaleilla

HAMK kumppanina useissa kesätapahtumissa 

08.06.2022 21:14

Hämeen ammattikorkeakoulu näkyy ja kuuluu useassa eri tapahtumassa kumppanina tänä kesänä.  

Array

Hämeen ammattikorkeakoulu haluaa tehdä aktiivisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Yhteistyö konkretisoituu kesällä 2022 kumppanuutena esimerkiksi Weekend-festivaalin, partiolaisten suurleiri Kajon, Kuninkuusravien kanssa. 

Musiikkifestivaali Weekend Festival järjestetään Kantolan tapahtumapuistossa, Hämeenlinnassa 1.-3.7. HAMK on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Weekend Festival kerää Hämeenlinnaan kymmeniätuhansia musiikista nauttivia vierailijoita. HAMK näkyy tapahtuma-alueella ja toteuttaa myös rannekkeenvaihtopisteen Hämeenlinnan keskustaan. Kumppanuus toi pääsylippuetuja myös HAMKin opiskelijakunnan HAMKOn jäsenille.  

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas suurleiri eli finnjamboree, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kajon telttakaupunki kohoaa Evon leirialueelle lähelle Hämeenlinnaa 15.–23.7.2022. HAMK on mukana Kajon kumppanuuskylässä ja tarjoaa käyttöön esimerkiksi metsäkoneen ja VR-lasit. 

Suomen suurin ja tunnetuin hevostapahtuma Kuninkuusravit järjestetään Forssassa 29.-31.7. Tapahtumaan odotetaan lähes 60 000 innokasta kävijää. HAMKin opiskelijat ovat aktiivisesti olleet mukana mm. tapahtuman majoitus- messu- ja viestintäpalveluiden sekä vastuullisuusohjelman valmistelussa ja käytännön toteutuksessa. HAMK on myös yksi tapahtuman kumppaneista, joka tulee näkymään sekä tapahtuma-alueella että kaviouralla omalla nimikkovaljakollaan.  

HAMK opiskelijoineen tulee kesän aikana näkymään Hevoshäme -teemalla myös monissa muissakin maakunnan hevostapahtumissa. 

Lisätietoja:  

Taru Kosunen (Weekend Festival, Kajo) 
markkinointiasiantuntija 
Hämeen ammattikorkeakoulu 
0405345502
 
Menna Rantala (Kuninkuusravit) 
projektipäällikkö  
Hämeen ammattikorkeakoulu 
0403529913 

etunimi.sukunimi@hamk.fi