HAMK tukee tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitaan: Hae kummipelaajaksi tai -urheilijaksi! - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK tukee tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitaan: Hae kummipelaajaksi tai -urheilijaksi!
Lotta Vahvelainen heittää pesäpalloa

HAMK tukee tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitaan: Hae kummipelaajaksi tai -urheilijaksi!

01.09.2022 11:39

HAMK kohdistaa urheilusponsorointinsa pääsääntöisesti kummipelaaja- ja urheilijatoimintaan. Tuemme valitsemiamme urheilevia hamkilaisia opiskelijoita 1 000 – 2 000 euron vuotuisella sopimuksella joko suoraan tai seuran kautta.

Array

Syksyn 2022 haku on avoinna 31.8.-25.9.2022. Haku tapahtuu lomakkeella, joka löytyy HAMKin sponsorointisivun lopusta. HAMKin strateginen viestintä tekee päätökset hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakijan tulee opiskella HAMKissa. Kunkin sponsoroitavan kanssa sovitaan sopimuksen sisältö, johon voi kuulua kuuluu esim. näkyvyys asussa ja peleissä/kisoissa, haastattelun ja kuvien käyttö, tapahtumayhteistyö ja somenäkyvyys.

Aiemmat HAMKin kummipelaajat ovat olleet:
• Lotta Vahvelainen, terveydenhoitajaopiskelija, pesäpallo (Hyvinkään Tahko)
• Prince Mokuma, rakennusinsinööriopiskelija, jalkapallo (HJS)
• Roope Yrjänen, rakennusinsinööriopiskelija, salibandy (Steelers)
• Johanna Siira, liiketalousopiskelija, jääkiekko (Tampereen Ilves)

Seuraava haku sponsoroitavaksi on vuoden 2023 alussa.

HAMK kuuluu Urheiluakatemia Tavastiaan

Hämeen Ammattikorkeakoulu on sitoutunut tukemaan opiskelijoidensa mahdollisuutta yhdistää oma urheilu-ura korkeakouluopintoihin. HAMK kuuluu Urheiluakatemia Tavastiaan, jonka kautta tavoitteellisesti urheileva opiskelija saa yksilöllisiä tukitoimia opiskelun ja urheilun yhteensovittamiseen.

Urheilijaopiskelija tulee HAMKiin normaalien hakumenetelmien kautta ja tultuaan valituksi opiskelijaksi hänelle haetaan urheiluakatemian jäsenyyttä. Urheiluakatemia Tavastian toimintaan mukaan pääseminen edellyttää urheilemista hämeenlinnalaisessa seurassa.

Mikäli urheilijaopiskelija ei täytä urheiluakatemian kriteerejä, hänelle pystytään siitä huolimatta tarjoamaan monia urheilun ja opiskelun yhdistämistä mahdollistavia tukitoimia.

Lisätietoja:
Sponsorointi: Mari Kamaja, strategisen viestinnän päällikkö, mari.kamaja@hamk.fi
Urheiluakatemia: Jari Virtanen, liikuntasuunnittelija, jari.virtanen@hamk.fi

Sponsoroinnista HAMKin sivuilla

Kuvassa terveydenhoitajaopiskelija, pesäpalloilija Lotta Vahvelainen. Kuva: Ville Vuorinen