HAMKin kampuskirjastojen asiakaspalvelu on etänä 16.1.2022 saakka - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin kampuskirjastojen asiakaspalvelu on etänä 16.1.2022 saakka

HAMKin kampuskirjastojen asiakaspalvelu on etänä 16.1.2022 saakka

05.01.2022 08:38

HAMKin kirjastot ovat omatoimikäytössä ja kirjaston asiakaspalvelu toimii etänä 16.1. saakka. Henkilökohtaista palvelua Hämeenlinnan kampuksella on saatavissa ajanvarauksella. Muut kirjaston palvelut, kuten Theseus-hyväksynnät ja kaukopalvelu toimivat normaalisti palvelupyyntöjen kautta.

Etäpalveluun kuuluvat puhelinpalvelu, sähköposti ja Libgo-videoneuvonta kampuskirjastoissa. Kirjavaraukset kulkevat kampuksien välillä normaalisti kerran viikossa 10.1. alkaen. Jatkosta tiedotamme viikolla 2.

Järjestämme henkilökohtaista palvelua paikan päällä Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa ajanvarauksella. Voit varata ajan ehdottamalla sinulle sopivaa ajankohtaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Vastaamme puhelimeen ja Libgo-kutsuun ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15. Puhelinnumero on 03 646 4700. Voit myös laittaa meille sähköpostia: hamk.kirjasto@hamk.fi. Kampuskirjastoissa Evolla, Forssassa, Mustialassa, Riihimäellä ja Valkeakoskella saat apua Libgolla videon välityksellä, kun kutsut asiakaspalvelijan kirjaston tiloissa sijaitsevan infonäytön painikkeella. Lepaan Libgo on valitettavasti toistaiseksi poissa käytöstä.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU