HAMKin kirjaston palvelut kesäkuussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin kirjaston palvelut kesäkuussa

HAMKin kirjaston palvelut kesäkuussa

19.05.2022 10:18

HAMKin kirjasto palvelee kesäkuussa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa ja etänä tutuin palveluajoin 22.6. saakka. Hämeenlinnan korkeakoulukirjasto, puhelin-, sähköposti- ja Libgo-neuvonta ovat auki ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15. Asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti kiinni 9.6. ja 15.–17.6.

Kampuskirjastojen palvelut

23.5. alkaen Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastoissa ei ole asiakaspalveluaikoja. Kirjastot ovat omatoimikäytössä HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Apua saa puhelimitse, sähköpostitse ja Libgo-laitteiden välityksellä. Kirjavaraukset kuitenkin kuljetetaan.

Pitkät laina-ajat

Pitkät laina-ajat alkavat 26.5., jolloin eräpäiväksi tulee 22.8. E-aineistot ovat käytössä koko kesän HAMKin tunnuksilla, eivätkä pitkät laina-ajat koske niitä. Pitkä laina-aika tulee myös, kun uusit kirjan lainan. Lainan voi uusia kirjautumalla HAMK Finnaan HAMKin tunnuksilla tai kirjastokortilla ja pin-koodilla. Saat uuden pin-koodin unohtuneen tilalle automaattisesti HAMK Finnan lomakkeella.

Hoida kirjastoasiasi viimeistään 22.6.

Kirjaston asiakaspalvelu sulkeutuu kesäksi 23.6. Kirjavarauksia ei kuljeteta kesäsulun aikana. Kirjastot ovat omatoimikäytössä HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Ilmoitamme asiakaspalvelun avautumisesta elokuussa.