HAMKin koronalinjaukset 14.2.2022 - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin koronalinjaukset 14.2.2022

HAMKin koronalinjaukset 14.2.2022

14.02.2022 14:16

HAMKin koronasuosituksia lievennetään: Tervetuloa takaisin kampuksille!

Etäopetus- ja etätyösuositukset HAMKissa ovat päättyneet, eli paluu kampuksille on käynnissä. Maaliskuun alusta alkaen poistuvat myös ryhmäkokorajoitukset. Jatkossa myös yli 40 henkilön ryhmien opetustilanteet järjestetään paikan päällä.

Kasvokkaiset tapaamiset ovat pandemia-ajan jälkeen erityisen tärkeitä. Haluamme rakentaa yhteisöä uudelleen sekä edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja työhyvinvointia.

Käytännössä palaamme työ- ja opiskelukäytännöissä koronaa edeltävään normaalitilaan. Henkilökunnalle tämä tarkoittaa, että etätöiden osalta palataan aiempiin käytäntöihin. Yksittäistapauksissa opiskelijat voivat tarvittaessa olla yhteydessä koulutuspäällikköönsä ja henkilökunta esihenkilöönsä.

Seuraamme pandemiatilannetta tarkasti siltä varalta, että suosituksia pitäisi tarkastella uudelleen.

Edellytämme kampuksilla edelleen maskien käyttöä ja huolellista käsihygieniaa. Flunssaoireisena ei saa tulla kampukselle.

THL:n ohjeistuksen mukaan sairastuessa ei tarvitse ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon eikä hakeutua testiin, jos oireet ovat lieviä ja yleistila on hyvä. THL suosittelee kuitenkin vahvasti, että vältetään vapaaehtoisesti kontakteja muihin kuin samassa taloudessa asuviin vähintään viiden vuorokauden ajan.