HAMKin opiskelija! Nyt on hyvä aika tarkistaa kirjastokorttisi - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin opiskelija! Nyt on hyvä aika tarkistaa kirjastokorttisi

HAMKin opiskelija! Nyt on hyvä aika tarkistaa kirjastokorttisi

15.03.2022 12:40

Tiedäthän, mikä sinulla toimii kirjastokorttina? Vaihtoehtoja on kolme: Tuudo, opiskelijakortti ja kirjaston muovikortti. Löydät kirjastokorttisi aina myös HAMK Finnan kirjastokortit-välilehdeltä kirjautumalla sisään HAMKin tunnuksilla, kun olet kerran liittänyt korttisi sinne. Kirjastokorttia tarvitset painettujen kirjojen lainaamiseen. E-kirjoja ja e-lehtiä voit käyttää HAMKin tunnuksilla HAMK Finnassa.

Kirjastokortti Tuudossa

Jos olet aloittanut opintosi viime syksynä ja sinulla on Tuudo-sovellus puhelimessasi, olet luultavasti aktivoinut kirjastokorttisi sinne. Se löytyy viivakoodina Kirjasto-välilehdeltä. Jos sinulla ei ole kirjastokorttia vielä ollenkaan, voit ladata Tuudon ja aktivoida kortin. Löydät ohjeen täältä.

Opiskelijakortti kirjastokorttina

Lainausominaisuus täytyy erikseen liittää opiskelijakorttiin kirjaston asiakaspalvelussa. Palveluajat näet HAMK Finnasta ja kirjaston verkkosivuilta.

Muovinen kirjastokortti

Jos et halua käyttää Tuudoa tai sinulla ei ole opiskelijakorttia, kirjastokorttisi on muovinen kortti. Jos et tiedä, millaisen kirjastokortin olet hankkinut tai onko sinulla korttia ollenkaan, ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

Kirjastokortti aina mukana HAMK Finnassa – käy liittämässä se tiliisi!

Missä tahansa kirjastokorttisi onkaan, löydät sen aina myös HAMK Finnasta. Kirjaudu HAMK Finnaan HAMKin käyttäjätunnuksellasi ja valitse Omat tiedot -osiosta Kirjastokortit. Voit lainata kirjoja näyttämällä viivakoodia lainausautomaatilla. Kun kirjaudut HAMK Finnaan ensimmäistä kertaa HAMKin tunnuksillasi, sinulle aukeaa ensimmäisenä näkymä, jossa voit liittää kirjastokorttisi HAMK Finna -tiliisi. Tee tämä nyt, jos et ole tehnyt sitä vielä. Jos et muista pin-koodiasi, tilaa uusi HAMK Finnan etusivulta.