Kirjaston asiakaspalvelu sulkeutuu kesäksi 23.6. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kirjaston asiakaspalvelu sulkeutuu kesäksi 23.6.

Kirjaston asiakaspalvelu sulkeutuu kesäksi 23.6.

02.06.2022 09:26

Kirjaston asiakaspalvelu jää tauolle 23.6. alkaen. Kirjavarauksia ei käsitellä tauon aikana. Ilmoitamme kirjaston syksyn palveluista elokuussa. Kirjastot ovat omatoimikäytössä ja e-aineistot saatavissa HAMK Finnassa koko kesän HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Tarkista lainasi HAMK Finnasta

Kirjaudu HAMK Finnaan HAMKin tunnuksilla tai kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Lainatiedoista näet jäljellä olevat uusimiskerrat. Kun uusit lainat nyt, saat eräpäiväksi 22.8. Lainojen uusiminen ei onnistu, jos niihin on varauksia, sinulla on yli 10 € maksuja tai kirja on merkitty kadonneeksi pitkän myöhästymisajan vuoksi.
Myöhästymismaksuja ei kerry kirjaston kiinniolon aikana.

Kirjojen palauttaminen, kun sinulla on HAMKin kulkukortti

Jos sinulla on HAMKin kulkukortti, voit palauttaa lainasi automaatilla lähimmässä kampuskirjastossasi. Löydät listan kampuskirjastoista täältä.
Kampuskirjastojen ovien vieressä on myös palautuslaatikot. Jos palautat lainasi siihen, ne poistuvat tiedoistasi vasta, kun kirjaston henkilökunta käy kampuksella seuraavan kerran.

Kirjojen palauttaminen, kun sinulla ei ole HAMKin kulkukorttia

Kirjaston ulkopalautuslaatikko sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen D-rakennuksen oven ulkopuolella, Visakaarteen puolella. Huomaathan, että laatikkoon ei mahdu isoa pinoa kirjoja. Ethän jätä kirjoja laatikon ulkopuolelle. Muilla kampuksilla ei valitettavasti ole ulkopalautuslaatikkoa.
Voit myös halutessasi postittaa kirjat. Pyydä postitusohjetta sähköpostitse hamk.kirjasto@hamk.fi.

Asiakaspalvelu

Palvelemme 23.6. asti ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15, lukuunottamatta 9.6. ja 15.-17.6. Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa, puhelimitse +358 3 646 4700 ja sähköpostitse hamk.kirjasto@hamk.fi.
Kesäsulun aikana laitettuihin sähköpostiviesteihin vastaamme viimeistään elokuussa.

P.S. Muokkasimme HAMK Finnan ulkoasua. Toiminnot ovat pysyneet samana. Otamme mielellämme vastaan palautetta palautelomakkeella tai kirjaston sähköpostiosoitteeseen.