Kirjaston palvelut HAMKin ulkopuolisille asiakkaille syksyllä 2022 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kirjaston palvelut HAMKin ulkopuolisille asiakkaille syksyllä 2022

Kirjaston palvelut HAMKin ulkopuolisille asiakkaille syksyllä 2022

12.09.2022 12:38

HAMKin kirjasto palvelee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa myös asiakkaita, jotka eivät ole HAMKin tai HAMIn opiskelijoita tai henkilökuntaa.

Kirjastokortin hakeminen

Voit hakea kirjastokorttia verkkolomakkeella. Lomakkeen täyttämisen jälkeen voit noutaa kortin kuvallisen henkilötodistuksen kanssa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastosta aukioloaikoina. Aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset löydät HAMK Finnasta ja kirjaston verkkosivuilta.
Kun sinulla on kirjastokortti, voit kirjautua HAMK Finnaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. HAMK Finnassa pääset näkemään lainasi, uusimaan lainojasi ja tarvittaessa maksamaan maksuja.

Painettu aineisto ja varaaminen

Asiakkaat, jotka eivät ole HAMKin tai HAMIn opiskelijoita tai henkilökuntaa, voivat käyttää kaikkea HAMKin kirjaston painettua aineistoa. Aineisto kuljetetaan muilta kampuksilta maksutta noudettavaksi Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastoon.
Varaa kirjoja lähettämällä niiden tiedot kirjaston asiakaspalvelun sähköpostiin hamk.kirjasto@hamk.fi.
Jos haluat varata useamman kirjan, voit myös koostaa niistä Suosikit-listan HAMK Finnassa ja lähettää sen kirjastoon suoraan Suosikit-sivulta. Muista mainita viestissä, että haluat varata kirjat.

E-aineistot

Kirjaston tarjoamat e-aineistot ovat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta käytössä paikan päällä Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU