Muotoilu, liiketalous ja teknologia yhteiseen yksikköön: HAMKin Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen sekä Teknologiaosaamisen yksiköt yhdistyvät - Hämeen ammattikorkeakoulu
Muotoilu, liiketalous ja teknologia yhteiseen yksikköön: HAMKin Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen sekä Teknologiaosaamisen yksiköt yhdistyvät

Muotoilu, liiketalous ja teknologia yhteiseen yksikköön: HAMKin Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen sekä Teknologiaosaamisen yksiköt yhdistyvät

16.05.2022 09:30

HAMKin organisaatio muuttuu 1.6.2022 alkaen. Nykyiset Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen sekä Teknologiaosaamisen yksiköt yhdistyvät. Uuden yksikön johtajana aloittaa Lassi Martikainen, joka on tähän saakka johtanut Teknologiaosaamisen yksikköä.

Array

”Haluamme rakentaa muotoilun, liiketalouden ja teknologian keskittymän, joka vahvistaa toimintaamme ja kilpailukykyämme”, kertoo vararehtori Heidi Ahokallio-Leppälä.

Tässä muutoksessa henkilöstö jatkaa nykyisissä tehtävissään, ja samoin koulutus säilyy entisellään.

”Yhteisessä yksikössä pystymme yhdistämään muotoilun, liiketalouden ja tekniikan osaamiset entistä paremmin vastaamaan työelämän tarpeisiin. Voimme hyödyntää monialaisuutta aiempaa helpommin, rakentaa koulutusten välistä yhteistyötä, luoda uusia koulutuksia sekä tarjota ristiinopiskelumahdollisuuksia”, kertoo uuden yksikön johtaja Lassi Martikainen.

HAMK kehittää yhä vahvemmin yritysyhteistyössä tapahtuvaa pedagogiikkaa. Muutoksessa vahvistetaankin entisestään HAMKin Design Factoryn ja Yritteliään korkeakoulun toimintaa.

Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksikön johtaja Ulla Bard toteaa, että uuden kokonaisuuden koulutusalayhdistelmä on vahva ja vastaa hyvin työelämän tarpeita.

“Jatkossa pystymme tarjoamaan opiskelijoille entistä monipuolisempia mahdollisuuksia ja syventämään sisäistä yhteistyötä uusien koulutustuotteiden kehittämisessä sekä osaamisen ja hyvien käytänteiden jakamisessa”, Bard sanoo.

Ulla Bard on siirtymässä syksyllä eläkkeelle kesälomien kautta.

 

Lisätiedot: 

Heidi Ahokallio-Leppälä
Vararehtori
Hämeen ammattikorkeakoulu
Puh. 0400904330

Lassi Martikainen
Uuden yksikön johtaja
Puh. 0408221734

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi