Tervetuloa HAMKin kirjastoon 11.8.2022 alkaen! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tervetuloa HAMKin kirjastoon 11.8.2022 alkaen!

Tervetuloa HAMKin kirjastoon 11.8.2022 alkaen!

09.08.2022 08:39

HAMKin kirjasto palvelee syksyllä kaikilla seitsemällä kampuksella sekä etänä että paikan päällä. Kirjaston asiakaspalvelu aukeaa 11.8. klo 9 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Etänä kirjasto palvelee puhelimitse palveluaikana ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15 numerossa 03 646 4700. Voit myös lähettää sähköpostia kirjaston asiakaspalveluun hamk.kirjasto@hamk.fi.

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjasto – avoinna arkipäivisin kaikille

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjaston asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15. Kirjastossa pääsee asioimaan itsenäisesti ilman kulkutunnistetta ma-pe klo 8–16.

Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia, joista ilmoitamme HAMK Finnan Aukioloajat-sivulla ja HAMKin kirjaston Facebook-sivulla. HAMKin opiskelijat ja henkilökunta näkevät ilmoitukset myös Yammerissa ja Tuudossa.

Asiakkaita, jotka eivät ole HAMKin opiskelijoita tai henkilökuntaa, palvelemme keskitetysti Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa.

 

Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastot – kerran viikossa paikan päällä, arkipäivisin etänä ja aina omatoimisesti HAMKilaisille

Kampuskirjastoissa asiakaspalvelijat auttavat Libgo-videoneuvontalaitteiden välityksellä ma-to klo 9–15 ja pe 10–15. Paina rohkeasti kirjastossa sijaitsevan infonäytön nappia – laite toimii aivan kuin videopuhelu! Jos infonäytön nappi ei toimi, laitathan meille sähköpostia hamk.kirjasto@hamk.fi.

Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastoissa on asiakaspalvelu paikan päällä 22.8. alkaen klo 10.30–14 seuraavasti:

  • Maanantai: Riihimäki
  • Tiistai: Forssa ja Mustiala
  • Keskiviikko: Lepaa
  • Torstai: Evo
  • Perjantai: Valkeakoski

Aukioloaikoihin voi tulla nopeitakin muutoksia, jotka näkyvät HAMK Finnan Aukioloajat-sivulla. HAMKin opiskelijat ja henkilökunta näkevät ilmoitukset myös Yammerissa.

Muina aikoina kampuskirjastot ovat omatoimikäytössä joka päivä klo 8–20 HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle kulkukortilla ja kirjastokortilla. Lue lisää omatoimikäytöstä.

 

Myös kirjaston muut palvelut ovat normaalisti käytettävissä

Lue lisää niistä kirjaston verkkosivuilta.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU