Tiedon, taidon ja teknologian pauloissa Craft, Technology and Design -julkaisussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tiedon, taidon ja teknologian pauloissa Craft, Technology and Design -julkaisussa
Craft, technology and design -julkaisun kansi

Tiedon, taidon ja teknologian pauloissa Craft, Technology and Design -julkaisussa

20.05.2022 09:56

Miten selviytyä monimutkaistuvassa ja teknistyvässä maailmassa? Mitä on meemien ja merkkien takana? Miten löytää ihmisille yhteinen mieli ja kieli maailmassa olemiseen?

Array

Miten selviytyä monimutkaistuvassa ja teknistyvässä maailmassa? Mitä on meemien ja merkkien takana? Miten löytää ihmisille yhteinen mieli ja kieli maailmassa olemiseen? Craft, Technology and Design -julkaisusta löytyy vastausehdotuksia ja samalla yhä uusia kysymyksiä.

Monitieteisen teoksen kahdentoista artikkelin kirjoittajat edustavat oman alansa asiantuntijoita kymmenestä eri maasta. Heidän taustansa ovat niin filosofiassa, historiassa, arkkitehtuurissa, muotoilussa kuin teknologiassakin. Vaikka kukin artikkeli on syvä sukellus kirjoittajan omalle asiantuntijuusalueelle, muodostaa artikkelikokonaisuus rosoisen eheän linssin arjen ilmiöiden taustoihin.

Verkossa julkaistusta teoksesta lukijan on helppo poimia itseään kiinnostavia artikkeleita mm. lasinvalmistuksen saloista, tiedon ja taidon suhteesta, asiantuntijuuden olemuksesta tai suomalaisen muotoilun historiasta.

Teoksen ovat toimittaneen Tarkko Oksala, Tufan Orel, Arto Mutanen, Mervi Friman, Jaana Lamberg sekä Merja Hintsa.

Tutustu lisää Craft, Technology and Design -julkaisuun

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU