Kirjaston asiakaspalvelu on kesätauolla 22.6.–13.8.2023 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kirjaston asiakaspalvelu on kesätauolla 22.6.–13.8.2023

Kirjaston asiakaspalvelu on kesätauolla 22.6.–13.8.2023

25.05.2023 12:38

Kirjaston asiakaspalvelu on tauolla to 22.6. – su 13.8. Kesän aikana voit lähettää sähköpostia hamk.kirjasto@hamk.fi, mutta vastaamisessa voi olla viivettä kesälomien vuoksi. Kirjavarauksia ja kaukolainoja ei toimiteta tauon aikana. Opinnäytetöiden arkistointi ja julkaiseminen on tauolla heinäkuussa. Kirjastot ovat omatoimikäytössä HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Asiakaspalvelu aukeaa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa ja puhelimitse ma 14.8. Kampusten palveluajoista ilmoitamme elokuussa.

Uusi lainasi kesää varten HAMK Finnassa

Kirjaudu HAMK Finnaan HAMKin tunnuksilla tai kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Lainatiedoista näet jäljellä olevat uusimiskerrat. Kun uusit lainat nyt, saat eräpäiväksi 28.8. Lainojen uusiminen ei onnistu, jos niihin on varauksia, sinulla on yli 10 € maksuja tai kirja on merkitty kadonneeksi pitkän myöhästymisajan vuoksi.
Myöhästymismaksuja ei kerry kirjaston kiinniolon aikana.
Kirjavarauksia kuljetetaan viimeisen kerran 25.–31.5. normaalin aikataulun mukaisesti.

Asiakaspalvelu ennen kesätaukoa

Palvelemme 21.6. asti pääsääntöisesti ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa, puhelimitse +358 3 646 4700 ja sähköpostitse hamk.kirjasto@hamk.fi. Tarkista mahdolliset poikkeukset HAMK Finnasta.
Voit laittaa meille sähköpostia hamk.kirjasto@hamk.fi myös kesällä. Vastaamisessa voi kuitenkin olla viivettä kesälomien vuoksi.
Kaukolainapalvelu on suljettu kirjaston kesätauon ajan. Voit tehdä tilauksia sulun aikana, mutta toimitus on vasta elokuussa.

Opinnäytetöiden arkistointi ja julkaiseminen

Opinnäytetöiden arkistointi ja julkaiseminen on kesätauolla heinäkuussa. Heinäkuun aikana tallennetut työt käsitellään elokuun alussa. Tarvittaessa voit jättää viestin osoitteeseen opinnaytetyo.arkisto@hamk.fi. Vastaamme heinäkuun aikana tulleisiin viesteihin elokuussa.

Kirjojen palauttaminen, kun sinulla on HAMKin kulkukortti

Jos sinulla on HAMKin kulkukortti, voit palauttaa lainasi automaatilla lähimmässä kampuskirjastossasi. Löydät listan kampuskirjastoista täältä. Kaukolainoja voi palauttaa normaalien lainojen tavoin.
Kampuskirjastojen ovien vieressä on myös palautuslaatikot. Jos palautat lainasi siihen, ne poistuvat tiedoistasi vasta, kun kirjaston henkilökunta käy kampuksella seuraavan kerran.

Kirjojen palauttaminen, kun sinulla ei ole HAMKin kulkukorttia

Kirjaston ulkopalautuslaatikko sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen D-rakennuksen oven ulkopuolella, Visakaarteen puolella. Huomaathan, että laatikkoon ei mahdu isoa pinoa kirjoja. Ethän jätä kirjoja laatikon ulkopuolelle. Muilla kampuksilla ei valitettavasti ole ulkopalautuslaatikkoa. Kaukolainoja voi palauttaa normaalien lainojen tavoin.
Voit myös halutessasi postittaa kirjat. Pyydä postitusohjetta sähköpostitse hamk.kirjasto@hamk.fi.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU