Sinustako kummiurheilija? Tuemme tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitamme - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sinustako kummiurheilija? Tuemme tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitamme
urheilija tuulettaa auringossa

Sinustako kummiurheilija? Tuemme tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitamme

28.09.2023 09:40

HAMKin urheilusponsorointi keskittyy kummiurheilijatoimintaan. Tuemme valitsemiamme urheilevia hamkilaisia opiskelijoita 1 000–2 000 euron vuotuisella sopimuksella joko suoraan tai seuran kautta.

Array

Nyt voit hakea HAMKin kummiurheilijaksi lukuvuodelle 2023–2024! Haku on avoinna 2.-22.10.2023, ja hakea voit tällä lomakkeella.

Hakijan tulee opiskella HAMKissa. Painotamme kummiurheilijaksi hakevan opiskelijan tavoitteellisuutta urheiluharrastuksessa. Kunkin sponsoroitavan kanssa sovitaan sopimuksen sisältö, johon voi kuulua esim. näkyvyys asussa ja peleissä/kisoissa, haastattelun ja kuvien käyttö, tapahtumayhteistyö ja somenäkyvyys.

HAMK kuuluu Urheiluakatemia Tavastiaan

Hämeen Ammattikorkeakoulu on sitoutunut tukemaan opiskelijoidensa mahdollisuutta yhdistää oma urheilu-ura korkeakouluopintoihin. Kummiurheilijatoiminnan lisäksi tukea opiskelun ja urheilun yhteensovittamiseen voi saada Urheiluakatemia Tavastiasta, johon HAMK kuuluu.

Urheilijaopiskelija tulee HAMKiin normaalien hakumenetelmien kautta ja tultuaan valituksi opiskelijaksi hänelle haetaan urheiluakatemian jäsenyyttä. Urheiluakatemia Tavastian toimintaan mukaan pääseminen edellyttää urheilemista hämeenlinnalaisessa seurassa.

Mikäli urheilijaopiskelija ei täytä urheiluakatemian kriteerejä, hänelle pystytään siitä huolimatta tarjoamaan monia urheilun ja opiskelun yhdistämistä mahdollistavia tukitoimia.

Lisätietoja:

Sponsorointi: Taru Kosunen, markkinointipäällikkö, taru.kosunen@hamk.fi

Urheiluakatemia: Jari Virtanen, liikuntasuunnittelija, jari.virtanen@hamk.fi

Sponsoroinnista HAMKin verkkosivuilla.

Hakulomake.