Tervetuloa HAMKin kirjastoon 14.8.2023 alkaen! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tervetuloa HAMKin kirjastoon 14.8.2023 alkaen!

Tervetuloa HAMKin kirjastoon 14.8.2023 alkaen!

08.08.2023 12:26

HAMKin kirjasto palvelee syksyllä kaikilla seitsemällä kampuksella sekä etänä että paikan päällä. Kirjaston asiakaspalvelu aukeaa 14.8. klo 9 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa ja etänä. Etänä kirjasto palvelee puhelimitse palveluaikana ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15 numerossa +358 3 646 4700. Voit myös lähettää sähköpostia kirjaston asiakaspalveluun hamk.kirjasto@hamk.fi.

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjasto – avoinna arkipäivisin kaikille

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjaston asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15. Kirjastossa pääsee asioimaan itsenäisesti ilman kulkutunnistetta ma-pe klo 8–16.
Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia, joista ilmoitamme HAMK Finnan Aukioloajat-sivulla ja HAMKin kirjaston Facebook-sivulla. HAMKin opiskelijat ja henkilökunta näkevät ilmoitukset myös Viva Engagessa (ent. Yammer) ja Tuudossa.
Asiakkaita, jotka eivät ole HAMKin tai HAMIn opiskelijoita tai henkilökuntaa, palvelemme keskitetysti Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa.

Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastot – kerran viikossa paikan päällä, arkipäivisin etänä ja aina omatoimisesti opiskelijoille ja henkilökunnalle

Kampuskirjastoissa asiakaspalvelijat auttavat Libgo-videoneuvontalaitteiden välityksellä ma-to klo 9–15 ja pe 10–15. Paina rohkeasti kirjastossa sijaitsevan infonäytön nappia – laite toimii aivan kuin videopuhelu! Jos infonäytön nappi ei toimi, laitathan meille sähköpostia hamk.kirjasto@hamk.fi.
Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastoissa on asiakaspalvelu paikan päällä 21.8. alkaen klo 10.30–14 seuraavasti:

  • Maanantai: Riihimäki
  • Tiistai: Forssa ja Mustiala (paitsi poikkeuksellisesti 23.8. keskiviikkona)
  • Keskiviikko: Lepaa
  • Torstai: Evo
  • Perjantai: Valkeakoski

Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia, jotka näkyvät HAMK Finnan Aukioloajat-sivulla. HAMKin opiskelijat ja henkilökunta näkevät ilmoitukset myös Viva Engagessa (ent. Yammer).
Muina aikoina kampuskirjastot ovat omatoimikäytössä joka päivä klo 8–20 HAMKin ja HAMIn opiskelijoille ja henkilökunnalle kulkutunnisteella. Lue lisää omatoimikäytöstä.

Myös kirjaston muut palvelut ovat normaalisti käytettävissä

Lue lisää niistä kirjaston verkkosivuilta.